Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Krista lielajā "Golf Channel" šovā

Ja iepriekš par Kristas Puisītes gaidāmo parādīšanos uz ASV šovbiznesa skatuves liecināja tikai netiešas norādes, tad otrdien tas kļuva zināms pilnīgi oficiāli - Latvijas golfere ir NBC "Golf Channel" populārā šova "Big Break" dalībniece. Golfa realitātes šova 12 spēlētāji gan gādās aizrautīgu izklaidi skatītājiem, gan pretendēs uz ļoti nopietnām balvām.

Pirmā "Big Break Myrtle Beach" sērija būs skatāma "Golf Channel" 7.oktobrī, bet otrdien šova producenti iepazīstināja ar galvenajiem varoņiem. Pa sešiem golferiem un golferēm pretendēs uz vienu galveno balvu - uzaicinājumu piedalīties PGA tūres vai LPGA tūres sacensībās. 

Šova 22.sezonas darbība risināsies "Myrtle Beach" laukumos Dienvidkarolīnā, kur profesionālās golfa karjeras sākumā esošie pretendenti cīnīsies arī par citām balvām vairāk nekā 180 000 dolāru vērtībā.

"Golf Channel" viceprezidents Jay Kossoff nosauca "Big Break" par kanāla oriģinālprodukcijas stūrakmeni, bet šova jaunākais izlaidums radīts arī ar mērķi atgādināt par Mirtlbīču kā izcilu golfa galamērķi. 

Šova organizatori sola, ka dalībniekus gaida iepriekš nepieredzētas un ne ar ko nesalīdzināmas spriedzes situācijas, tādēļ skatītāji ik nedēļu kļūs par arvien jaunas drāmas lieciniekiem. Jūnijā šovs tika safilmēts "Barefoot Resort" trijos laukumos, kas iekļuvuši daudzos pasaules TOP 100, kā arī "Pawleys Plantation Golf & Country Club". 

"Big Break" koncepcija paredz piesaistīt augstas meistarības spēlētājus, kas konkurē viens ar otru dažādos golfa konkursos, kas prasa gan izcilas spēles prasmes, gan metālu noturību. Ik nedēļu šovā kļūs par vienu pretendentu mazāk, bet pēdējais ierindā palikušais dalībnieks vai dalībniece nopelnīs galveno balvu.  Uz iekļūšanu 12 dalībnieku vidū bija vairāki tūkstoši pretendentu.

Līdzšinējā "Golf Break" 21 sezonā šovā ir piedalījušies daudzi golferi, kas vēlāk iekļuvuši un guvuši uzvaras gan ASV PGA tūrē, gan golferes - LPGA tūrē. 

"Golf Channel" 2013.gadā Ziemeļamerikā bija piektā visskatītākā sporta kabeļtelevīzija, bet ceturtdaļu gada tā turējās trešajā pozīcijā aiz ESPN un ESPN2. Vidēji ik minūti pērn "Golf Channel" bija 108 000 skatītāju, tādējādi Krista kļūs atpazīstama daudz lielākā mērogā nekā līdz šim.Foto: golfchannel.com

Pēdējās izmaiņas , 27.08.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē