Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

SEB panākums Banku kausā

"Viesturos" nedēļas nogalē uzņēma jau 13. reizi rīkotā Banku golfa kauss dalībniekus, un veiksmīgākais starts izdevās SEB komandai – Arnolds Čulkstēnam un Harijam Kovaļevskim, informēja organizatori.

Otrajā vietā ierindojās Rietumu bankas komanda – Elita Gavele un Jurijs Šteinbuks. Trešo vietu, ar minimālu pārsvaru apsteidzot DNB bankas komandu, ieguva Rietumu bankas otrā komanda – Renāts Lokomets un Aleksejs Birjukovs.

Banku golfa kausā tradicionāli nosaka arī spēlētājus, kuri var trāpīt vistuvāk bedrītei un vistālāk sist no starta vietas. Visprecīzākais šoreiz bija Arnolds Čulkstēns no SEB, bet vistālāk bumbiņu raidīja Elita Gavele no Rietumu bankas.

Banku golfa kausa izcīņā varēja piedalīties jebkurš golfa spēlētājs, kurš strādā bankā vai uzņēmumā, kura darbība saistīta ar banku sistēmu un aprīkojuma nodrošināšanu bankām. Latvijas Komercbanku asociācija (LKA) tradicionāli ik gadu rīko Banku golfa kausa izcīņu, lai veicinātu Latvijas komercbanku darbinieku neformālās saiknes un stiprinātu finanšu sistēmas iekšējās korporatīvās attiecības. Pirmais Latvijas banku komandu turnīrs golfā notika jau 2002.gadā.

LKA kā nozares asociācija banku darbiniekiem rīko vairākus sporta pasākumus – ik gadus tiek izcīnīts gan basketbola, gan futbola kauss, kā arī tiek noskaidroti labākie golfa un tenisa spēlētāji.

Pēdējās izmaiņas , 25.08.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē