Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Pirmais tituls četrkāršā pārspēlē

Ivars Grunte svētdien "Viesturu" laukumā pirmoreiz kļuva par Latvijas senioru čempionu, tomēr uzvarētāja noteikšanai ar divu kārtu izspēli bija par maz, un arī pārspēle ar Keith S. Ward pamatīgi ieilga. Kungiem vecāko dalībnieku grupā nepārspēts palika Armands Krāģis, bet dāmām pirmo vietu ieguva Daiga Puisīte.

Grunte un Ward abas sacensību dienas 55+ vecuma grupā nospēlēja ar identisku rezultātu - pirmā raunda 77 sitieniem svētdien sekoja 80 sitienu un summā 157 sitieni. Tuvāk uzvarai otrās kārtas beigās bija Ward, taču bugiji divās pēdējās bedrītēs līdzsvaroja spēku samēru ar Grunti.

Savukārt pārspēle izvērtās par četrkāršu 9. bedrītes mērošanu - abi čempiona lauru pretendenti stabili turējās pie PAR rezultāta, līdz ceturtajā piegājienā Ward ripinājums cerībā uz PAR nebija precīzs. Laureātu trijnieku ar 161 sitienu noslēdza Andris Zvans, aiz kura ik pa viena sitiena tiesu tālāk finišēja Aldis Puisītis un Vilis Krištopans. Sesto vietu ieguva Jan Gustafsson, kurš uzvarēja pirms gada.

Atsevišķi vērtētajā 65+ grupā veiksmīga spēle otrajā kārtā ļāva gūt uzvaru somam Timo Ahvenainen. Pēc pirmās dienas 96 sekoja 80 un summā 176 sitieni. Pirmās dienas līderim Armandam Krāģim tendence bija pretēja - pēc 82 nāca 98, liedzot noturēties augstāk par 2.vietu. Trešo vietu ar 192 sitieniem (92-100) saglabāja Jānis Uzkliņģis.

Dāmu konkurencē Puisīte pērn iegūtos čempiones laurus nosargāja dueļa formātā, divu dienu summā nospēlējot ar 162 sitieniem (81-81) un apsteidzot Sandru Berķi.

Dažādās ieskaites grupās startēja 24 dalībnieki, saglabājot pērnajam gadam identisku spēlētāju skaitu.

Pēdējās izmaiņas , 24.08.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē