Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Tuvāk golfa publikai

Golfiskās noskaņās ceturtdien savam sezonas sākumam gatavojās "Viasat Sport Baltic", kas pasākumā "Ozo Golf Club" bija pulcējis gan savus komentētājus, gan citus ar televīziju tiešāk un pastarpinātāk saistītus ļaudis.

Televīzija, kuras pārziņā ir arī "Viasat Golf" raidīšana, nepalaida garām iespēju iepazīstināt pasākuma dalībniekus ar golfu, un treniņlaukumā lietas būtību apņēmīgi centās apgūt gan Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols, gan komentētāja arodu apguvušais hokeja meistars Oļegs Sorokins. Golfa nūjas pārvaldīšanas pirmās prasmes ielāgoja arī sporta komentēšanas lielmeistars Anatolijs Kreipāns un daudzi citi viņa kolēģi.

Varbūt nedaudz maldīgu iespaidu, ka golfs ir vienkārša spēle, radīja Kārļa Brodera pārliecinošie paraugdemonstrējumi, tomēr divkārtējais "Latvian Open" uzvarētājs šoreiz iejutās arī konsultanta lomā. Lai gan pirmajos sitienos, saprotams, ka panākumus gūt nav viegli, Brodera ieteikumi daudziem palīdzēja tuvoties un pat sasniegt vēlamo efektu.

Daži pasākuma dalībnieki vēlāk jau bija redzami arī kluba veikala ietekmes sfērā un itin nopietni izzināja lietas, kas nepieciešamas pastāvīgiem soļiem golfā. Skaidrs, ka visiem intereses vienmēr būs vienādas, taču uzskats, ka golfa cienītājiem nemaz nevajag braukt tālāk par Sarkandaugavu, palika krasi radikālā mazākumā.

Pēdējās izmaiņas , 21.08.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē