Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Broders vicelīderis, Forstmane vadībā

Labākajā pozīcijā no pašmāju spēlētājiem cīņā par uzvaru "Latvian Open" kungu konkurencē pirms pēdējās kārtas ir Kārlis Broders, kam priekšā ir izraēlietis Asaf Cohen, savukārt dāmām Laila Forstmane noturējās vadībā un svētdien cīnīsies par pirmo vietu.

Cohen sestdien "Ozo" laukumā izspēlēja lielisku otro deviņnieku, kur iekrāja piecus bērdijus, tostarp zem PAR izspēlēja četras bedrītes pēc kārtas (13.-16.). Raundā līdera rezultāts bija -3 zem PAR, bet divu dienu summā viņš ir vadībā ar -2 zem PAR.

Savukārt Broders otro dienu pēc kārtas nospēlēja ar 72 sitieniem jeb PAR. Otrajā raundā bija tuvu arī mīnusa rezultāts, tomēr divkāršs bugijs 17.bedrītē atvirzīja Latvijas līderi otrajā vietā. Necik tālu nav arī konkurenti - somi Casper Simberg un Rasmus Karlsson seko ar +1, bet ar +3 pirmo piecinieku noslēdz Roberts Eihmanis un pērnā gada čempions austrietis Markus Maukner.

Katu pārvarēja 61 spēlētājs, kura rezultāts pēc divu dienu spēlēšanas nebija sliktāks kā +31 virs PAR.

Dāmu konkurencē kata jautājums nebija aktuāls, toties situācija turnīra tabulas galvgalī ir ne mazāk intriģējoša. Forstmane otro dienu pēc kārtas nospēlēja ar +2 virs PAR, lai gan otrajā raundā pēc četrām bedrītēm jau bija iekrājusi +3.

Jo interesantāk skatītājiem būs redzēt, vai Forstmanei svētdien izdosies noturēt aiz sevis Annu Diānu Švanku, kam nesen cīņā par uzvaru Latvijas junioru čempionātā zaudēja 11 sitienus. Švanka otro dienu pēc kārtas nospēlēja ar +4, taču ar diviem bērdijiem pēdējās trijās bedrītēs apliecināja gatavību turpināt cīņu par uzvaru.

Turklāt ir priekšlaicīgi uzskatīt, ka pēdējais raunds cīņā par uzvaru noteikti būs duelis. Pagaidām labāko rezultātu turnīrā dāmu konkurencē sestdien sasniedza sportisko formu atgūstošā Linda Dobele, nospēlējot ar PAR. Trešo vietu Dobele dala ar krievieti Margaritu Zakareišvili, jo pēc divām dienām abām golferēm ir pa +9 virs PAR.

Līderu flaiti laukumā dosies īsi pirms un pēc plkst. 12.

Pēdējās izmaiņas , 16.08.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē