Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Pēdējie uzvarētāji pirms čempionātu golfa

"Viesturos" svētdien aizvadītā Mārupes novada kausa izcīņa iezīmēja zināmu sezonas starpfinišu, jo pēc nākamo nedēļu lielajiem čempionātiem paliks vairs tikai reta nedēļas nogale, kam pēc kalendāra pienāksies vasaras sacensību apstākļi.

Mārupes novada kausa ieguvējus noteica četrās ieskaites grupās, un kungiem mazskaitlīgāko handikapu konkurencē uzvarēja Māris Dalbiņš. Pirmās vietas ieguvējs nospēlēja neto -2 zem PAR un otrās vietas īpašnieku Andri Rodzi apsteidza par vienu neto sitienu.

Otrajā HCP grupā vietu sadalījumu rezultātu tabulas galvgalī arī izšķīra viens sitiens. Uzvarēja Lauris Ozoliņš ar 39 stableford punktiem, bet par punktu mazāk bija viņa tuvākajam konkurentam Aliaksandram Piatrovam.

Ekonomiskākā punktu režīmā spēlēja dāmas, un Lidija Gavrilova pirmo vietu nodrošināja ar 34 punktiem, otrās vietas ieguvēju Ievu Priedīti apsteidzot par diviem punktiem. Savukārt jauniešu grupā absolūti labākais bija Elvijs Šalājevs, nospēlējot ar neto astoņiem sitieniem zem PAR. Mīnusā pret savu handikapu finišēja arī otrās vietas īpašnieks Kirils Bogdanovs, tomēr viņa neto rezultāts bija -1.

Visiem pirmās vietas ieguvējiem, cerams, šovasar vēl pietiks laika, lai izmantotu nopelnīto balvu un atrastu patīkamāko brīdi ceļojumam pāri Baltijas jūrai.

Nākamais atklātais individuālais turnīrs "Viesturos" būs jau septembrī, taču pēc divām nedēļām laukumā uzņems arvien kuplākā Latvijas senioru čempionāta dalībniekus. Daļa senioru noteikti būs spēlē arī nākamajā nedēļas nogalē, kad "Ozo" risināsies "Latvian Open".

Pēdējās izmaiņas , 10.08.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē