Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Piecas uzvaras junioru čempionātā

Ar pēdējās kārtas spēlēm otrdien "Ozo Golf Club" un "Viesturos" noslēdzās Latvijas atklātais junioru čempionāts, kura dalībniekiem sportisks izaicinājums bija svarīgāks par sekošanu karstuma rekordiem. Mājinieki izcīnīja piecas uzvaras, bet četrās ieskaites grupās čempionu laurus plūca kaimiņvalstu spēlētāji.

Roberts Bišs pārliecinoši kļuva par čempionu U-18 puišu grupā, pēdējā raundā 18 bedrītes izspēlējot ar -1 zem PAR. Trīs izspēlēto kārtu summā čempiona rezultāts bija +12 virs PAR, kas viņam ļāva par 18 sitieniem apsteigt otrās vietas ieguvēju Rūdolfu Ķelli.

U-18 meiteņu grupā pēdējā kārta apliecināja Annas Diānas Švankas pārākumu, kura trīs kārtu summā nospēlēja ar +8 virs PAR. Otrā ar +19 virs PAR bija Laila Forstmane, taču te būtisks ir fakts, ka pēc vecuma viņa ir U-16 spēlētāja, bet meitenēm atsevišķa šāda grupa sacensībās netika nokomplektēta.

Puišiem U-16 grupā mājinieki trijniekā neiekļuva. Artūrs Asars-Asarovskis ieņēma 4.vietu ar +46 virs PAR, bet uzvarēja lietuvietis Gediminas Markevičius (+13).

Meitenēm U-14 grupas ieskaitē divu kārtu summā pārliecinoši uzvarēja Anna Marksa (+23), turpretim puišiem šajā vecuma grupā labākais bija igaunis Mattias Varjun ar +6 virs PAR. Pauls Nesaule spēja pēdējā kārtā pakāpties uz otro vietu, jo tāpat kā Igaunijas golferis Kevin Cristopher Jegers summā nospēlēja ar +22 virs PAR, bet labāka otrā raunda dēļ ieņēma augstāku vietu.

Igauņi bija pārāki arī U-12 puišu grupā, kur otrajā kārtā Aaron Kobin (+22) spēja otrajā sacensību dienā par trim sitieniem apsteigt Fēliksu Gavaru. Meitenēm U-12 konkurencē Katrīna Gustafssone nedaudzās sāncenses pieveica pārliecinoši (+53).

U-10 zēniem Francis Gavars finišēja ar +1 virs PAR un noturēja viena sitiena pārsvaru pār Stefanu Sprūžu. Meitenēm līderes nasta nebija par smagu lietuvietei Gabriela Maculevič (+8), kura Marlēnu Gavari ar astoņu sitienu tiesu atstāja otrajā vietā.

Sacensību rīkotāji pateicas visiem dalībniekiem un viņu atbalstītājiem par izturību, kā arī sveic laureātus un uzmundrina tos, kam šoreiz neizdevās sasniegt savus mērķus. Centība treniņos un neatlaidība ikvienam tuvinās panākumus nākotnē, kas sākas jau šodien!

Pēdējās izmaiņas , 05.08.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē