Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Juniori gatavojas izšķirošajiem notikumiem

Kamēr vieni izklaidējās, kondicionētā vēsumā sekojot valsts karstuma rekordu līknēm, Latvijas junioru čempionāta dalībnieki apliecināja, ka ne jau laikapstākļi diktē noteikumus cīņās golfa laukumā. Taču izšķirošie notikumi "Viesturos" un "Ozo Golf Club" sekos noslēguma kārtā otrdien, jo daudzās grupās rezultāti tabulas galvgalī mudina atturēties no uzvarētāju prognozēšanas.

"Ozo Golf Club" aizvadītajās cīņās U-18 puišiem vadībā izvirzījās Roberts Bišs, kam dienas pirmā raunda 3. bedrītē noskaņojumu uzlaboja hole in one. Divu raundu summā Bišs ar +13 virs PAR ir piecus sitienus priekšā tuvākajam konkurentam Rūdolfam Ķellem. Pārējiem pretendentiem pēdējās 18 bedrītēs drīzāk mērķis būs 3.vieta.

Arī meitenēm U-18 grupā cīņā par uzvaru ir divas galvenās favorītes - Anna Diāna Švanka ar +6 virs PAR un Laila Forstmane, kura līderei zaudē četrus sitienus. Karstums un tamlīdzīgi nieki netraucēja Alisei Burkānei, kura pēcpusdienas raundā iekrāja četrus bērdijus un sasniedza dienas labāko rezultātu (75), bet summā ir trešā ar +17.

Latvijas puišiem U-16 grupā būs jāpacīnās turnīra pēdējā dienā, lai tiktu uz pjedestāla, jo labākais no mājiniekiem Artūrs Asars-Asarovskis ir ceturtais, ar +28 virs PAR no līdera lietuvieša Gediminas Markevičius atpaliekot 22 sitienus. Asars-Asarovskis no trešās vietas ieguvēja igauņa Timo Raukas atpaliek septiņus sitienus.

Savukārt pēc spēles "Viesturos" igauņi ir līderi U-14 grupā, kur vadībā ar +5 virs PAR izvirzījās Mattias Varjun. Pauls Nesaule ir trešais ar +11 un trīs sitieni viņu šķir no otrās vietas. Meitenēm U-14 ieskaitē Anna Marksa ir līdere ar +12 un sešu sitienu pārsvaru pār Gile Bite Starkute no Lietuvas.

Spraiga situācija ir U-12 grupas zēniem, jo Kristaps Zilgalvis (80) pirmo vietu ieņem ar viena sitiena pārsvaru pār Fēliksu Gavaru, bet vēl divi sitieni vairāk ir igaunim Aaron Kobin. Mazākas konkurences apstākļos spēlē U-12 meiteņu grupa, kur vadībā izvirzījās Katrīna Gustafssone (95).

Šķiet, visneprognozējamākā ir zēnu U-10 grupa, kur Francis Gavars ir vadībā ar +1 virs PAR, bet ar +2 nospēlēja trīs golferi - Stefans Sprūžs un divi Lietuvas censoņi Oskaras Belousovas un Valentas Ivančenka. Meitenēm līdere ir lietuviete Gabriela Maculevič, taču Marlēna Gavare piecus sitienus mēģinās atspēlēt otrajā dienā.

Pēdējās izmaiņas , 04.08.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē