Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Uz junioru čempionāta starta līnijas

Pēc iepriekš paredzētā plāna sāksies Latvijas junioru čempionāts, kas pirmdien un otrdien risināsies "Viesturu" un "Ozo Golf Club" laukumos. Ņemot vērā gaidāmo karstuma vilni, rīkotāji atgādina vairākas lietas, kuru ievērošana ir svarīga dalībniekiem un viņu atbalstītājiem.

Ja apstākļu dēļ būs nepieciešamas izmaiņas turnīra norises nosacījumos, sacensību komiteja par tām lems uz vietas atkarībā no situācijas. Taču sākotnēji turnīra norisē nekādu izmaiņu nav - ja nu vienīgi starta laiks pirmajai spēlētāju grupai "Viesturos" plkst. 7.30 būs nedaudz agrāk par ierasto.

Organizatori īsumā atgādina vairākas spēlētājiem noderīgas lietas - izvēlēties karstiem laikapstākļiem piemērotu gaišu, vieglu un elpojošu apģērbu un neaizmirst mājās cepuri. Dzeramo ūdeni varēs saņemt starta vietā, taču arī sava dzēriena pudele noteikti nebūs traucēklis.

Lietussargus var neatstāt mājās, jo tos būs iespēja izmantot kā saulsargus. Vēlams paņemt arī kādu papildu dvieli, ko pie kluba mājas varēs samērcēt un izmantot, lai atdzesētos turpmākajā spēlē un parādītu savu labāko sniegumu. Kediji ir laipni aicināti laukumā palīdzēt jaunajiem golferiem noteikumiem atbilstošā kārtībā.

Starta laiki pirmajai čempionāta dienai aplūkojami ŠEIT.

"Viesturi" (U-10, U-12, U-14)

"Ozo Golf Club" (U-12, U-14, U-16, U-18)

Pēdējās izmaiņas , 01.08.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē