Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Cipari devītajā desmitā II

Visiem „Saab International Juniors” turnīrā Beļģijā startējušajiem Latvijas spēlētājiem rezultātu cipari pēc pirmās dienas ir devītajā desmitā. Kārļa Brodera rezultāts bija 81 sitiens, bet Laura Jansone nospēlēja ar 82 sitieniem. Pieticīgāk pirmajā kārtā Ravenšteinā veicās Mikum Gavaram (85), Mārai Puisītei (87), Anetei Indulēnai (89) un Kristai Puisītei (89).

 

Latvieši pēdējā starptautiskajā turnīrā pirms skolas sezonas atsākšanās, cīnās spēcīgā konkurencē – spēlēšanai ”Royal Golf Club of Belgium” laukumā ir pielaisti tikai daži jaunie golferi ar handikapu ap 4-5. Lielākoties tie ir HCP 1-2, bet vienam otram handikaps ir jau ar plusa zīmi.

 

Otrdien un trešdien visi dalībnieki izspēlē pa 18 bedrītēm, bet pēc tā dēvētās kvalifikācijas 32 labākie turpinās cīnīties izslēgšanas kārtā. Atsevišķs izslēgšanas turnīrs būs 16 puišiem un 8 meitenēm, kuri ir dzimuši ne agrāk par 1989.gadu, un nebūs iekļuvuši „lielajā” match-play. Pēc pirmās dienas rezultātiem izskatās, ka reālas cerības uz vietu lielajā match-play ir Jansonei, kura pēc 18 bedrītēm ieņem 30.vietu.

 

Izslēgšanas kārta sāksies ceturtdien un uzvarētāju noskaidrošana ilgs līdz sestdienai. Papildus pasākums būs otrdien vakarā, kad varēs pacīnīties „longest drive” sacensībās.

 

Līdztekus individuālajām sacīkstēm cīņa vēl noris nāciju ieskaitē, kur komandu pārstāv pa diviem zēniem un meitenēm. Nāciju komandās iekļautie spēlētāji var rēķināties ar dažādiem rīkotāju sagādātiem sadzīviskiem atvieglojumiem.

 

Turnīra organizatori tiešsaisti internetā nesola, bet rezultāti, šķiet, tiek regulāri papildināti.

 

„Saab International Juniors” rezultāti: www.sij.be/qualif.php?vyear=2005

 

Pēdējās izmaiņas , 23.08.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē