Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Junioru čempionāta gaidās

Nākamā nedēļa tuvojas gan ar Latvijas junioru čempionāta startu, gan liela karstuma prognozi, kas jāņem vērā gan dalībniekiem, gan rīkotājiem. Turnīra organizatori rēķinās ar iespēju nepieciešamības gadījumā pamainīt sacensību formātu un starta laikus, taču čempionātu nav plānots atcelt vai pārcelt.

Rēķinoties, ka gaisa temperatūra gan pirmdien, gan otrdien, kad paredzēts izspēlēt čempionātu, var ievērojami pārsniegt 30 grādus, sacensību starts varētu būt agrāk no rīta. Turklāt pēcpusdienās iespējams negaiss, kas nav ar golfa spēlēšanu savienojama dabas parādība. Drošība ir galvenais stūrakmens jebkura turnīra norisē, tādēļ dalībniekiem būs noderīgi jau laicīgi atkārtot golfa noteikumos rakstīto, kā rīkoties, ja atskan signāls spēles pārtraukšanai.

Organizatori aicina arī dalībniekus atbildīgi sagatavoties sacensībām, izvēloties karstiem laikapstākļiem piemērotu gaišu, vieglu un elpojošu apģērbu, noteikti neaizmirst cepuri un spēles laikā dzert ūdeni arī tad, ja to negribas. Jebkurā gadījumā Latvijas junioru čempionāts netiks pārvērsts par izdzīvošanas sacensībām, jo turnīra galvenais uzdevums ir noteikt labākos jaunos golfa spēlētājus.

Vecāko dalībnieku grupās cīņa būs ne tikai par junioru čempionāta godalgām, bet arī par ranga punktiem pasaules amatieru rangā. Reitinga uzturētāji R&A apstiprināja, ka piešķirto ranga punktu skaits nemainīsies, ja ekstrēmu laikapstākļu dēļ neizdosies aizvadīt visus raundus, un turnīrs noslēgsies saīsinātā formātā.

Precīzāku informāciju par turnīra norises nosacījumiem rīkotāji publicēs piektdien.

Pēdējās izmaiņas , 29.07.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē