Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Karstākie čempioni

Pašmāju golferiem ne tik ierastos apstākļos svētdien risinājās Golfa kluba "Viesturi" atklātais čempionāts, taču dienvidu tveice nebija šķērslis kopš 2002.gada rīkotā turnīra norisē. Čempionu laurus sitienu spēlē izcīnīja Dainis Riziks un Daiga Puisīte, bet papildu nominācijās kausus sadalīja arī kluba biedru vērtējumā.

Kungu konkurencē uzvarēja Dainis Riziks, kurš atzina, ka šīs viņam izvērtās par sezonas atklāšanas sacensībām. Uzvaru Rizikam nodrošināja labi izspēlētas raunda beigas, pēdējās četrās bedrītēs iekrājot divus no trim dienas bērdijiem.

Uzvarētāja rezultāts bija 74 sitieni jeb +4 virs PAR, kas Rizikam ļāva par trim sitieniem apsteigt otro vietu ieguvušo Aleksandru Pāvulānu. Trešais vēl par viena sitiena tiesu tālāk bija Vilis Krištopans, kurš uzvarēja kluba biedru kungu vērtējumā.

Dāmu konkurencē Daiga Puisīte bija pārliecinoši labākā ar 83 sitieniem, pārējās laureātu lomās atstājot Aiju Jurģeli (97) un turnīra vienīgo jaunieti meiteņu grupā Katrīnu Gustaffsoni (99). Puisīte turklāt kļuva par divkārtēju čempioni, jo saņēma arī kluba dāmu konkurencē izcīnīto kausu.

Kluba senioriem labākais bija Kārlis Cinītis seniors, bet kluba jaunieši sarūpēja papildu intrigu, jo uzvarētāju bija jānosaka pārspēlē. Uz 9. bedrītes tee devās Pjotrs Vozņarskis un Roberts Matisons, jo abi laukumu izspēlēja ar 86 sitieniem. Pārspēlē pārāks bija Vozņarskis, kam bugijs nodrošināja uzvaru.

Karstums gan bija paretinājis dalībnieku sastāvu, taču ierindā palikušie tika lutināti no kluba restorāna puses ar čempionu cienīgu maltīti, kas tika atzinīgi notiesāta neatkarīgi no termometra stabiņa uzlēcieniem.

Latvijas golferu gaitas svētdien noslēdzās arī Polijas atklātajā čempionātā, kur rezultāta šūpoles atkal pretējā virzienā atvirzīja Robertu Eihmani, kurš ar +15 virs PAR (81-69-81) dalīja 8.vietu. Divi "Viesturu" golferi Harijs (79-79-78) un Edgars Barisi (85-78-77) ierindojās attiecīgi dalītā 13. un 19. vietā.

Polijas atklātā čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 27.07.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē