Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Balvas ar pārspēlēm

Ne tik vienkārši cīņa par balvām sestdien noslēdzās "Ozo Golf Club" kur dažādās ieskaitēs "Ristorante Rossini Grand Prix" turnīrā konkurēja teju simt golferu. Sīvākā bija dāmu cīņa par ceļojošo kausu sitienu spēlē, kur uzvarētājas noteikšanai vajadzēja pārspēli.

Linda Ķirķe kausu nodrošināja pārspēlē 13.bedrītē, kur pārspēja Vinetu Ruku, bet 18 bedrīšu raundā abām spēlētājām bija pa 79 sitieniem. Kungiem izcēlās Rūdolfs Ķelle ar 75 sitieniem, un uzvarētājs vēlāk atzina, ka tik garšīgas pusdienas viņš visticamāk ēdīs tikai nākamā gada turnīrā. Nudien, "Rossini" visus tiešām lutināja ar pusdienām un izciliem vīniem.

Čempionu kausi turpmāk būs izlikti un apskatāmi "Rossini" restorānos.

Sparīgas cīņas ritēja arī stableford formātā, kur kungiem divās ieskaites grupās nepārspēti palika Mārtiņš Pukše un Augusts Rozenfelds, bet dāmām bija Nikolas Krištopanes diena.

Savukārt citur pasaulē veiksmīga diena bija Robertam Eihmanim, kurš Polijas atklātā amatieru čempionāta otrajā kārtā nospēlēja ar 69 sitieniem jeb -3 zem PAR. Latvijas amatieru čempions divu dienu summā ar +6 virs PAR pakāpās uz 8.vietu 12 sitienus aiz līdera Vroclavas golfera Adrian Meronk. Harijs Bariss pirms sacensību pēdējās dienas "Postolowo Golf Club" laukumā pie Gdaņskas dala 13.vietu ar +14 virs PAR (79-79), bet 26.vietu dala Edgars Bariss ar +19 (85-78).

Profesionālā golfa bezkaislīgi nežēlīgā daba sestdien izpaudās Čehijā, kur Laurai Jansonei, neraugoties uz PAR atbilstošu rezultātu otrajā raundā, bija viens sitiens par daudz, lai pārvarētu katu Dāmu Eiropas tūres (LET) posmā. Ar trim bērdijiem Laura raundā bija iekrājusi -2, taču 15.bedrītē divkāršs bugijs, un atlikušajās trijās bedrītēs ar PAR bija par maz, lai izglābtos. Trešajā kārtā spēlēs golferes, kam rezultāts summā bija ne sliktāks kā PAR, bet Laurai +1.

Arī Kristai Puisītei LPGA "Symetra" tūres posma otrais raunds sestdien Amerikā sākās neveiksmīgi ar diviem bugijiem, un turpinājumā nebūs viegli pacīnīties par katu.

LET tūres posma REZULTĀTI

LPGA "Symetra" tūres posma REZULTĀTI

Polijas atklātā čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 26.07.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē