Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Abpus Atlantijai +1

Gandrīz vienlaicīgi laukumā profesionāļu mačos piektdien devās Krista Puisīte un Laura Jansone, lai gan abas spēlētājas pašlaik šķir vairāk nekā 6000 kilometru. Laura ar vienu sitienu virs PAR pabeidza spēli Dāmu Eiropas tūres (LET) posma pirmajā kārtā Čehijā, bet Krista agrā putniņa lomā ar +1 virs PAR finišēja LPGA "Symetra" tūres pirmajā sacensību dienā.

Laura ar diviem bērdijiem un trim bugijiem pēc pirmās dienas dala 70.vietu, tādējādi otrajā raundā visticamāk būs vajadzīgs rezultāts ne sliktāks kā PAR, lai pārvarētu katu un turnīrā ar 250 000 eiro balvu fondu kvalificētos trešajam raundam.

Savukārt Krista Amerikā laukumā devās jau neilgi pēc septiņiem rītā un 18. grīnu pameta, kad lielākā daļa pārējo dalībnieču vēl nebija sākušas spēli. Taču pirmās tendences liecina, ka Krista pēc pirmās dienas būs rezultātu tabulas vidusdaļā vairāk uz leju, un sestdien Olbani "Capital Hills" laukumā jāturpina cīņa par ceļu augšup. LPGA fārmtūres golferes šoreiz cīnās par 100 000 dolāru balvu fondu. Kristai četras bedrītes pirms raunda beigām un četriem bērdijiem bija -2, taču mīnusus aprija divkāršs bugijs, bet vēl viens bugijs rezultātu pavērsa plusā.

Paraugoties uz Lauras flaita sastāvu, neviļus rodas iespaids, ka arī LET var pieteikt vēlmi spēlēt savējo kompānijā. Izlozei labpatikās, ka Lauras flaitā ir studiju laikā Austrumtenesijas valsts universitātes komandā iepazītā austriete Nina Muehl, kura ir arī Latvijas pirmās profesionāles ceļojumu partnere. Flaita trio noslēdz Peru golfere Maria Salinas, ar kuru Jansones un Muehl ceļi ir krustojušies ne vienā vien ASV studentu turnīrā. Turnīra otrajā dienā visas trīs golferes atkal satiksies uz tee.

Tikmēr Igaunijā Eiropas dāmu amatieru čempionātā mājinieces un Latvijas golferes piektdien cīnījās par vietu sadalījumu turnīra tabulas lejasdaļā. Vislabāk kaimiņu konkurencē veicās igaunietei Mari Hutsi, kura ar +28 virs PAR trīs dienu summā par vienu sitienu apsteidza Annu Diānu Švanku (81-82-82), aiz kuras palika vēl sešas spēlētājas. Ar +40 finišēja Alise Burkāne (87-88-81), kam itin veiksmīgs pēdējais raunds ļāva apsteigt divas igaunietes. Cīņu par godalgām svētdien "Estonian Golf & Country Club" turpinās 64 golferes, kuru rezultāts nebija sliktāks kā +7 virs PAR.

Latvijas amatieru čempions Roberts Eihmanis ir devies uz Polijas atklāto čempionātu, kur pēc pirmās dienas ar 81 sitienu jeb +9 virs PAR dala 20.vietu. Veiksmīgāks starts bija Harijam Barisam, kam +7 virs PAR ļauj ieņemt 14.vietu. Edgars Bariss ar 85 sitieniem ir dalītā 35.vietā. Turnīrs "Postolowo Golf Club" pie Gdaņskas beigsies svētdien.

Savukārt Vācijā Eiropas "Young Masters" veiksmīgāk sokas Lailai Forstmanei, kura pēc pirmā raunda noslēgšanas varēja būt apmierināta ar +4 virs PAR. Turpinājumā piektdien "Hamburger Golf Club" laukumā sekoja +9, kas summā ar +13 atvirzīja Latvijas komandas līderi dalītā 34.vietā. Anna Marksa ar summā iespēlēto +46 ir pēdējā 54.vietā. Puišu konkurencē rezultātu tabulu noslēdz Pauls Nesaule (+31) un Kristaps Cinis (+48). Pēdējā sacensību diena būs sestdien.

LET tūres posma REZULTĀTI

LPGA "Symetra" tūres posma REZULTĀTI

Eiropas dāmu amatieru čempionāta REZULTĀTI

Polijas atklātā čempionāta REZULTĀTI

Eiropas "Young Masters" rezultāti MEITENĒM   PUIŠIEM

Pēdējās izmaiņas , 25.07.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē