Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Starp zibeņiem Hamburgā

Pirmo sacensību dienu Eiropas "Young Masters" turnīrā ceturtdien Vācijā neizdevās aizvadīt vienlaidu plūdumā, jo turnīra norisi saraustīja negaisi, kas organizatoriem neatstāja citu iespēju, kā vien uz brīdi spēlēšanu pārtraukt. Papildu pārbaudījumu tas radīja arī Latvijas jaunajiem golferiem.

Visveiksmīgāk komandā spēlēja Laila Forstmane, kurai pēc 14 bedrītēm rezultāts "Hamburger Golf Club" laukumā ir +4 virs PAR un nosacīti dalīta 14.vieta, jo ne visas golferes izspēlēja pilnu raundu. Savukārt Anna Marksa pēc 13 bedrītēm ar +17 virs PAR ir pēdējā 54.vietā.

Puišu konkurencē, kur raunds tika izspēlēts pilnībā, Latvijas spēlētāji otro kārtu sāks no turnīra tabulas apakšas - Pauls Nesaule ar 90 sitieniem (+19) ir priekšpēdējais un ieņem 53.vietu, apsteidzot Kristapu Cini, kura rēķinā bija 99 sitieni (+28). Līderis ar -6 zem PAR ir vācietis Max Schmitt.

Eiropas dāmu amatieru čempionātā, kas risinās pie Tallinas "Estonian Golf & Country Club" laukumā, pozīcijas ceturtdien uzlabot neizdevās Annai Diānai Švankai un Alisei Burkānei . Annai Diānai pēc otrā raunda 82 sitieniem divu dienu summā rezultāts ir +19 virs PAR un 128.vieta, bet Alise ar otrās dienas 88 sitieniem palielināja rezultātu summā līdz +31 un pirms nākamās sacensību dienas ir pēdējā 136.vietā. Iespēja pakāpties augstāk būs piektdien, taču pašreizējā kata robeža +6 virs PAR vairs nav sasniedzama.

Eiropas dāmu amatieru čempionāta REZULTĀTI

Eiropas "Young Masters" rezultāti MEITENĒM   PUIŠIEM

Pēdējās izmaiņas , 24.07.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē