Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Meitenes Eiropā sāk otrajā simtā

Tuvāk rezultātu tabulas beigu daļai pēc trešdien Igaunijā aizvadītās Eiropas dāmu amatieru čempionāta pirmās kārtas ir abas Latvijas jaunās golferes Anna Diāna Švanka un Alise Burkāne. Konkurentes apliecināja Eiropas amatieru golfa augsto līmeni, un turnīra turpinājumā būs grūti pacīnīties par tikšanu pāri katam.

Anna Diāna pirmo kārtu "Estonian Golf & Country Club" laukumā izspēlēja ar 81 sitienu jeb +9 virs PAR, kas ļauj dalīt 122.vietu, savukārt Alise ar +15 virs PAR ir 135.vietā un apsteidz vienu konkurenti. Līdere spāniete Nuria Iturrios 18 bedrītēs atstāja 67 sitienus, kas ļāva sasniegt -5 zem PAR. Zem PAR pirmajā dienā nospēlēja 28 golferes.

Pirmajā kārtā Anna Diāna sapelnīja septiņus bugijus un divkāršu bugiju, turpretim Alisei starp diviem bērdijiem pa vidu iekrājās 10 bugiji, divi divkārši bugiji un trīskāršs bugijs.

Jebkurā gadījumā Latvijas meitenēm turnīrā vēl jāspēlē vēl vismaz divas kārtas, un jācīnās par augstākām pozīcijām. Turklāt ir iespēja atstāt aiz muguras mājinieces, jo labākā igauņu spēlētāja Mari Hutsi ir tikai vienu sitienu priekšā Annai Diānai.

Eiropas dāmu amatieru čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 23.07.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē