Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Trīspadsmit līkloču diena

Dažādos veidos svētdien tika locīts skaitlis 13, un restorāna "Alberta 13" kausa izcīņas dalībnieki piedalījās, iespējams, balvām bagātākajā "Viesturu" turnīrā. Labākos noteica trijās ieskaites grupās, taču izcelties varēja arī daudzās papildu nominācijās un vienkārši ar piedalīšanos.

Sacensības risinājās mainīgos laikapstākļos, jo sākotnēji gaišo vasarīgo dienu vēlāk pēcpusdienā aizstāja tumši un ūdeņiem bagāti padebeši, bet turnīra noslēguma daļu un apbalvošanu atkal izgaismoja spoža saule. Tikpat dažādi bija arī laukumu praktiski līdz pēdējai iespējai piepildījušo spēlētāju rezultāti.

Taču šoreiz visiem dalībniekiem bija jāmēro ceļš līdz balvu galdam, jo ikvienam pienācās "Alberta 13" īpašā viesa karte. Protams, laureātiem tika šis tas vairāk, bet jo īpaši organizatori izcēlās ar balvām dažādu trīspadsmitnieku īpašniekiem. Par nominācijai atbilstošu rādītāju kļuva gan handikaps, gan vārdadienas, dzimšanas dati, mājokļa adrese un pat ģimenes suņa Ronija vecums.

Īpaši izredzēto spēlētāju kategorijā varēja sajusties kreiļi, kas šoreiz bija apmēram desmitā daļa visu turnīra dalībnieku. Viena no kreilēm - Skaidrīte Verbicka - nopelnīja arī balvu 13. (otrā apļa 4.) PAR 4 bedrītē par trāpījumu vistuvāk karogam.

Netika, protams, aizmirsti arī labākie spēlētāji sacensību ieskaites grupās. Kungiem spēcīgāko HCP grupā ar neto 69 sitieniem labākais bija Kirils Bogdanovs, kurš par diviem neto sitieniem apsteidza Arnoldu Čūlkstēnu. Trešais ar neto 73 sitieniem finišēja Edmunds Jansons.

Kungiem otrajā grupā pirmās divas vietas ieguva četrdesmitnieki - Edijs Svars tālu apsteidza konkurentus ar 46 punktiem, savukārt 41 punkts bija viņa tuvākajam sāncnsim Jānim Taurenim.

Arī dāmu konkurencē uzvarēja spēlētāja ar lielu atrāvienu - Jūlijai Lācei 44 punkti nodrošināja piecu punktu pārsvaru pār trijniekā nākamās vietas ieguvušo Verbicku un Guntu Eniņu.

Turnīra garīgais iedvesmotājs un materiālais atbalstītājs Jurijs Šteinbuks bija itin gandarīts par papildu izlozētās īpašās vīna pudeles nonākšanu Andra Rodzes īpašumā. Pasniegdams dienvidu saules koncentrātu, Šteinbuks atgādināja, ka būtībā nodod stafeti, jo nākamais turnīrs "Viesturos" pēc nedēļas būs Rodzes atbalstītais "Signum Open".

Pēdējās izmaiņas , 13.07.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē