Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Eiropas čempionāts Latvijai noslēdzies

Spēcīgākās komandas Eiropas amatieru čempionātā II divīzijā sestdien noskaidros galīgo vietu sadalījumu, taču Latvijai viss kļuva skaidrs jau piektdien pēc zaudējuma Turcijai. Latvijas golferi 11 komandu konkurencē nevienus sāncenšus neapsteidza un sestdien būs skatītāju lomā, liecina rīkotāju informācija.

Lai gan sitienu spēles otrajā kvalifikācijas dienā komandai Čehijā izdevās nospēlēt pat nedaudz labāk kā pirmajā kārtā, konkurenti bija vēl veiksmīgāki. Pēc pirmās dienas 391 sitiena rezultāta otrajā dienā Latvijai 390, taču summā 781 sitiens atvirzīja Latviju uz 11. pozīciju tikpat daudz komandu konkurencē.

Tādējādi Latvijas golferi nonāca zemākajā C apakšgrupā, kas cīņu turpināja par 9.vietu. Match-play pusfinālā pretim stājās turki, lai noskaidrotu, kura komanda tiksies ar Luksemburgu mačā par 9.vietu. Iepriekš kvalifikācijā 10.pozīcijā finišējusī Turcijas komanda izrādījās jūtami pārāka un uzvarēja ar 4:1.

Pa pus punktam Latvijai "Kunětická Hora" laukumā nodrošināja neizšķirtus guvušie Roberts Eihmanis un Aleksandrs Pāvulāns, bet zaudējumus cieta gan Rūdolfs Ķelle un Nikolajs Keņins pāru spēlē (5&4), gan individuāli spēlējušie Daniels Henilans (8&7) un Harijs Bariss (6&5).

Augstākajā apakšgrupā uzvaras guva Velsa un Polija, kas pēc uzvarām attiecīgi pār Slovākiju (6:1) un Čehiju (4,5:2,5) sestdien tiksies finālā, taču abas spēcīgākās komandas jau nodrošināja iespēju nākamajā Eiropas komandu čempionātā spēlēt elites divīzijā.

B apakšgrupā, kur komandas pretendē uz 5.vietu, uzvaru pusfinālā guva igauņi, kas ar 4:1 pārspēja Grieķiju un finālā sestdien tiksies ar Krieviju, kas ar 3:2 uzveica slovēņus.

Eiropas amatieru komandu čempionāta C apakšgrupas pusfināla REZULTĀTI

Eiropas amatieru komandu čempionāta KVALIFIKĀCIJAS REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 11.07.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē