Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Startā uz desmitnieka robežas

Eiropas amatieru komandu čempionātā II divīzijā trešdien Čehijā startēja Latvijas vīriešu izlase, kas pēc pirmās sacensību dienas ieņem 10.vietu 11 komandu konkurencē. Priekšsacīkstes sitienu spēles formātā turpināsies ceturtdien, bet vietu sadalījumu turnīrā noteiks turpinājumā match-play cīņās.

Latvijas izlasē labāko rezultātu "Kuneticka Hora" laukumā sasniedza Aleksandrs Pāvulāns, kurš nospēlēja ar 76 sitieniem jeb +4 virs PAR. Sešu golferu komandā tālākās pozīcijās sarindojās Roberts Eihmanis (+5), Daniels Henilans (+6), Nikolajs Keņins (+8), Rūdolfs Ķelle (+8) un Harijs Bariss (+9).

Komandas rezultātu veido pieci labākie individuālie rezultāti, tādējādi Latvijai pēc pirmās kārtas rezultātu tabulā ir +31, kas ļauj par pieciem sitieniem apsteigt pašreizējo pēdējās vietas īpašnieci Luksemburgu.

Līdere ar -13 zem PAR ir Velsa, kam ar -6 seko Čehija, iezīmējot divas komandas, kas pretendē turnīra noslēgumā iegūt tiesības pēc gada kontinenta meistarsacīkstēs spēlēt augstākajā līmenī. Atkarībā no situācijas un nākamā čempionāta norises vietas izredzes uz tikšanu augstākajā līmenī būs arī trešās vietas ieguvējiem. Pēc pirmās kārtas trešie ar +5 ir poļi.

Igaunijas komanda pēc pirmās dienas ieņem 6.vietu (+13) un saglabā izredzes ceturtdien pacīnīties par iekļūšanu pirmajā četriniekā, kas match-play turpinājumā sadalīs augstākās vietas. Četriniekos pēc otrās dienas sadalīs arī pārējās komandas, un Latvijas izlasei jācīnās vismaz par 8.vietu, ko ar +25 pēc pirmās kārtas ieņem Krievija.

Eiropas amatieru komandu čempionāta II divīzijā REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 09.07.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē