Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Gaida "Latvian Open" dalībnieku pieteikumus

Līdz sezonas vērienīgākajam pašmāju turnīram "Latvian Open" ir vairāk nekā mēnesis laika, taču pieteikšanās risinās jau tagad, un visām iesaistītajām pusēm noderīga būtu dalībnieku laicīga reģistrēšanās. Dalības anketa bez liekiem sarežģījumiem aizpildāma Latvijas Golfa federācijas mājaslapā.

"Latvian Open" risināsies no 15. līdz 17.augustam "Ozo Golf Club" laukumā, piesaistot arī nopietna līmeņa ārzemju amatierus. Dalības maksa LGF reģistrētiem golferiem ir 110 eiro (junioriem 75 eiro), kas līdzās ierastajam starta komplektam ietver arī treniņu raundu dienā pirms sacensībām.

Iespēju piedalīties turnīrā ierobežo handikaps 20, taču HCP nebūs noteicošais faktors dalībnieku sastāva noteikšanā. Iespēja spēlēt prestižajā turnīrā ir atkarīga no savlaicīgas pieteikšanās, jo dalībnieku reģistrācija beigsies līdz ar nolikumā paredzētā spēlētāju maksimuma sasniegšanu.

Nolikums paredz, ka turnīru sāks ne vairāk kā 120 kungi un 24 dāmas, bet pēc pirmajām divām sacensību dienām pēdējai kārtai kvalificēsies 60 kungi un 16 dāmas, tostarp visi pēdējā atbilstošā rezultāta īpašnieki.

Pieteikšanās pēdējais termiņš ir 10.augusts, taču iepriekš uzskaitīto iemeslu dēļ formalitātes būtu lietderīgāk nokārtot, līdzko tas ir iespējams. Zemāk publicētas saites uz attiecīgajām sadaļām.

"Latvian Open" PIETEIKUMA ANKETA

"Latvian Open" NOLIKUMS

Pēdējās izmaiņas , 09.07.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē