Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Pirmie ieraksti uz kausa

Spēlētāju pilnu laukumu svētdien "Viesturos" pulcēja pirmā Lars Jonsson piemiņas kausa izcīņa, un visu uzvarētāju vārdi būs pirmie, kas tiks iegravēti uz ceļojošās trofejas. Turnīrs pulcēja lielāko daļu Jonsson bijušo cīņubiedru, atsaucot atmiņā golfam uzticīgo kolēģi un viņa devumu spēles attīstībā.

Godinot Jonsson, turnīra atklāšanā plīvoja Zviedrijas karogs, un ikviens varēja aplūkot no jau vēsturiskām fotogrāfijām tapušu kolāžu, kurā bija redzams nu jau aizsaulē aizgājušais golfa spēlei uzticīgais vīrs. Turnīrs pulcēja arī itin daudz viņa tautiešu, kam sacensības izvērtās veiksmīgas.

Īsti vasarīgi karstā dienā labu rezultātu netrūka, un par savu handikapu labāks rezultāts vēl nebija garantija godalgotai vietai.

Kungiem spēcīgākajā handikapu grupā nepārspēta palika Ivars Grunte ar neto rezultātu -2 zem PAR, kas viņam ļāva par vienu sitienu noturēties priekšā Jan Gustafsson. Trešo vietu ar neto 73 sitieniem ieguva Guntis Šantars. Neto spēlēja arī jauniešu grupa, kur labākais ar neto 71 sitienu bija Pauls Nesaule.

Savukārt cīņā par stableford punktiem kungiem otrajā grupā nepārspēts palika Zviedrijas golferis Lars Forsgren. Uzvarētāja rēķinā bija 45 punkti, bet otro vietu ar 42 punktiem nodrošināja Igor Shalin. Cīņā par 3.vietu tikai labāki papildu rādītāji Laurim Ozoliņam ļāva apsteigt Gunti Osi.

Arī dāmu konkurencē uzvarētāja pārsniedza 40 punktu robežu - Antra Vaišļa iekrāja 42 punktus un par četriem punktiem apsteidza otrās vietas īpašnieci Lidiju Gavrilovu. Trešā ar 35 punktiem bija Sandra Berķe.

Pēdējās izmaiņas , 06.07.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē