Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Cerīgs noslēgums Bekingemšīrā

Pirmās kārtas rezultāts Laurai Jansonei nebija atstājis cerības uz kata pārvarēšanu, tomēr sestdien Dāmu Eiropas "Masters" izdevās pavisam cits turpinājums. Lai gan otrā raunda +1 virs PAR pozīcijas kopvērtējumā daudz neuzlaboja, Latvijas pirmajai profesionālei tas vairoja izredzes uz veiksmīgāku sezonas turpinājumu.

Dāmu Eiropas tūres (LET) turnīra otrajā kārtā Laurā modās bērdiju mednieces instinkts un trīs bedrītes tika izspēlētas zem PAR. Bija arī divi bugiji un divkāršs bugijs, kas raundā summējās 73 sitienos un divu dienu kopvērtējumā tika reģistrēts +14 virs PAR. Tādu pašu rezultātu sasniedza arī Lauras kompanjone tūrē austriete Nina Muehl, ar kuru tika dalīta 132.vieta, apsteidzot deviņas finišējušas sāncenses.

Laurai divās LET tūres sezonās ir bijuši labi gan pirmie, gan otrie raundi, un atliek atrast veidu, kā abus labos scenārijus savīt kopā. Nākamā iespēja būs pēc pāris nedēļām Vācijas dāmu "Open".

Kats Bekingemšīrā bija +6 virs PAR, tādējādi ar diviem labiem savā līmenī nospēlētiem raundiem Laura tūres sezonas turpinājumā var droši pretendēt uz spēlēšanu arī noslēguma kārtās. Anglijā līdere pēc pirmajām divām dienām ir austrāliete Sarah Kemp ar -9 zem PAR.

Dāmu Eiropas "Masters" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 04.07.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē