Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Spilgta parāde Bekingemšīrā

Viens no Dāmu Eiropas tūres (LET) sezonas galvenajiem turnīriem ceturtdien sāksies Lielbritānijā, kur līdzās LPGA turnīru uzvarētājām un "Major" uzvaras guvušajām golferēm cīņu sāks arī Laura Jansone. Dāmu Eiropas "Masters" uzvarētāju noteiks pēc četrām izspēlētām kārtām.

Turnīrā spēlēs 33 valstu 144 golferes, un netālu no Londonas "Buckinghamshire Golf Club" plīvos arī Latvijas karogs. Turnīra organizatori uzsver, ka sacensības pulcēs spēcīgu dalībnieču sastāvu, ko veicina 500 000 eiro balvu fonds.

Spēlētāju vidū būs 48 profesionāļu turnīru uzvarētājas, un sacensības ir nākamās nozīmīgākās aiz sezonas "Major".

Visplašāk, protams, būs pārstāvēta Apvienotā Karaliste ar 36 Anglijas, Skotijas, Velsas un Ziemeļīrijas golferēm. Dalībnieču vidū ir pieteikta Ziemeļīrijas spēlētāja Stephanie Meadow, kura par profesionāli kļuva jūnija vidū un uzreiz izcīnīja 3.vietu dāmu "US Open".

Plaši būs pārstāvēta arī Francija ar 17 spēlētājām, tostarp ar triju Solheim kausa izcīņas dalībnieci Gwladys Nocera. Austrālijas 13 golferu vidū būs viena no titulētākajām turnīra dalībniecēm - bijusī pasaules ranga līdere Karrie Webb, kura karjerā uzvarējusi 53 turnīros un trimfējusi septiņos "Major". Spēlēs arī pasaules amatieru ranga līdere Austrālijas golfere Minjee Lee.

Zviedrijas 11 spēlētāju sastāvā ir 26 turnīru čempione Sophie Gustafson un 2015.gada Solheim kausa izcīņas Eiropas komandas kapteine Carin Koch. Solheim kausa izcīņas dalībnieces ir arī zem Vācijas un Spānijas karogiem. Viena spēlētāja pārstāvēs Dienvidkoreju, bet tā būs pasaules ranga TOP 30 golfere I.K. Kim, kura karjerā ir uzvarējusi trijos LPGA turnīros un "Dubai Ladies Masters".

Tādējādi Laura cīņu par karjerā pirmo katu LET turnīros sāks vairāk nekā nopietnā kompānijā, taču Latvijas pirmā profesionāle iepriekš vairākkārt labākos rezultātus ir sasniegusi tieši visnopietnākā izaicinājuma apstākļos. Pirmo raundu Laura ceturtdien sāks pēdējā flaitā, kas uz tee stāsies plkst. 15.46 pēc Latvijas laika. Turnīra uzvarētāju sveiks ceturtā raunda noslēgumā svētdien.

Pēdējās izmaiņas , 02.07.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē