Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Favorīti nostiprina pozīcijas

Pēc sestdien aizvadītās otrās kārtas Latvijas amatieru čempionātā labākās pozīcijas cīņā par uzvaru saglabāja Kārlis Broders un Roberts Eihmanis, turpretim dāmām Māras Puisītes uzvaru var apdraudēt ja nu vienīgi kādi neparedzami apstākļi.

Pirms pēdējā raunda Broderu un Eihmani šķir viens sitiens, un jo aizraujošāka būs abu līderu cīņa klātienē čempionāta pēdējā flaitā. Otrajā kārtā Brodera rezultāts bija 73 sitieni jeb +1, un otrajā deviņniekā līdera rezultātu kartītē krājās tikai PAR atbilstoši rezultāti. Par vienu sitienu vairāk piecu bērdiju raundā iekrāja Eihmanis, apliecinot gatavību pacīnīties par čempiona lauru atgūšanu.

Pirmās dienas līderis Kristaps Krištopans pēc 82 sitienu raunda atvirzījās uz 3.vietu, taču, ja pieņem, ka savu sliktāko raundu turnīrā viņš jau izspēlējis, Brodera un Eihmaņa pozīcijas nebūt nav tik drošas, lai pirmo divu vietu sadalīšanu varētu garantēti uzskatīt par dueli. Broderam pēc divām dienām ir +6, bet Krištopanam +12 virs PAR.

Ceturto pozīciju ar +15 dala Harijs Bariss un Rūdolfs Ķelle, bet uz dalītu 6. pozīciju pēc 78 sitienu raunda pakāpās Edgars Zālītis. Par vietu sešiniekā var pacīnīties vēl vairāki gados pieredzējušāki golferi, apliecinot, ka ieraksti rezultātu kartītē nebūt nav tieši atkarīgi no skaitļiem personas kodā.

Dāmu konkurencē pēc rezultātu starpības vēl varētu pieļaut, ka spriedzi uzturēs arī trešā kārta, tomēr Māras Puisītes pašreizējais -6 zem PAR un divos raundos pieļautais tikai viens bugijs 12 sitienu starpību ar Annu Diānu Švanku padara nesatricināmāku. Taisnība, ka turnīrs beidzas tikai uz pēdējas bedrītes grīna, taču diez vai to piemirsīs tik pieredzējusi spēlētāja kā Māra Puisīte, kura sestdien nospēlēja ar -1.

Pirmo deviņnieku otrajā raundā ar PAR izspēlēja Švanka, kam turpinājumā bugiji tomēr aizvilka rezultātu uz +4 un divu dienu summā līdz ar to sanāca +6. Uz bronzu pretendē vairākas spēlētājas, bet pēc divām dienām trešajā vietā ir Indra Eniņa ar +18 virs PAR.

Līderu flaitu starts svētdien paredzēts plkst. 11.51 dāmām un plkst. 12.05 kungiem.

Pēdējās izmaiņas , 28.06.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē