Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Pagarināta pieteikšanās amatieru čempionātam

Par dažām dienām pagarināts pieteikšanās termiņš Latvijas amatieru čempionātam, kas nedēļas nogalē risināsies "Ozo Golf Club" laukumā. Pēdējā iespēja reģistrēt dalību būs pēcjāņu noskaņās trešdien, informēja Latvijas Golfa federācija.

Citi dalības nosacījumi turnīrā nav mainījušies, un cīņas par Latvijas amatieru čempionu lauriem ilgs no piektdienas līdz svētdienai ar katu pēc otrās kārtas. Ar pilnu turnīra reglamentu var iepazīties ŠEIT.

Tikmēr ārpus valsts robežām arī aizvadītā nedēļas nogale nepagāja bez Latvijas golferu dalības. Ivars Grunte svētdien "Sierra Golf Club" laukumā pie Gdiņas Polijas senioru čempionāta pēdējā kārtā sasniedza savu labāko rezultātu turnīrā (81) un kopvērtējumā ar +42 virs PAR pakāpās uz 12.vietu.

Senioriem bija jāspēlē no tālākajiem tee, jo turnīrs notika vienlaicīgi ar Polijas midamatieru čempionātu, tādēļ pat laureātu rezultāti bija lielāki par +30. Labāko spēlētāju ducī iekļuvušais Grunte atzina, ka laukums ir grezns ar lieliem un biedējoši ātriem grīniem, un nepieciešams ilgāks laiks, lai ar tiem aprastu.

Polijas senioru čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 23.06.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē