Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Broders piesaka -4 zem PAR

Paturot prātā nākamajā nedēļas nogalē gaidāmo Latvijas amatieru čempionātu, jo interesantāks šķiet Kārļa Brodera rezultāts sestdien "Ozo Golf Club" notikušajā "Gant Open". Broders laukumu izspēlēja ar 68 sitieniem jeb -4 zem PAR un izcīnīja uzvaru sitienu spēles ieskaitē, nopelnot Pasaules latviešu kausu.

Arī pirms gada Broders kļuva par "Gant Open" uzvarētāju sitienu spēlē un Pasaules latviešu kausa ieguvēju, laukumu izejot zem PAR, taču šogad trofejas ieguvējs sasniedza par vienu sitienu labāku rezultātu. Pagaidām Latvijā nav daudz turnīru, kur rezultāts zem PAR negarantētu uzvaru sitienu spēles formātā, taču tieši šāds scenārijs īstenojās "Gant Open", kur Anna Diāna Švanka ar 70 sitieniem jeb -2 zem PAR ierindojās 2.vietā.

Neto ieskaitē, visu handikapu kungiem spēlējot vienotā ieskaitē, Broderam augstāk par 5.vietu gan neizdevās tikt, lai gan viņa rezultātu kartītē bija pieci bērdiji un tikai viens bugijs. Neto formātā uzvarēja Atis Irbe ar neto 64 sitieniem, bet Brodera rēķinā bija neto 69 sitieni.

Dāmas kopējā ieskaitē spēlēja stableford, un Švanka ar 39 punktiem ieņēma 2.vietu. Juniorei Marijai Luīzei Jučmanei uzvaru nodrošināja neaizniedzami 45 punkti par 81 bruto sitienu.

Savukārt tiem, kas nemēdz atlikt uz rītdienu to, ko var atlikt uz parītdienu, klāt ir pēdējais brīdis pieteikties Latvijas amatieru čempionātam, jo svētdien noslēdzas dalībnieku reģistrācija.

Daļa golferu pirms turpmākajiem startiem spēkus pārbauda ārzemēs - Ivars Grunte svētdien "Sierra Golf Club" laukumā pie Gdiņas aizvada pēdējo raundu Polijas senioru čempionātā, kur pārvarēja katu un pēc pirmajām divām dienām ar +33 virs PAR (89-88) dala 20.vietu.

Polijas senioru čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 22.06.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē