Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

"Reiņa trasē" uzvar Zaķītis un Legzdiņa

"Reiņa trasē" pie Siguldas sestdien notika Latvijas pļavu golfa čempionāta 3.posms. Kungu konkurencē uzvarēja Māris Zaķītis, bet dāmām labāko rezultātu uzrādīja Līva Legzdiņa – abi "Reiņa trases" pārstāvji.

Uz turnīru bija pulcējušies 28 dalībnieki, kas par uzvaru cīnījās, izspēlējot 18 bedrītes sitienu spēlē.  Pēc 18 bedrītēm Mārim Zaķītim un Jānim Ciagunam bija vienāds rezultāts – 71 punkts, kas pēc pļavu golfa tradīcijām nozīmēja uzvarētāja noskaidrošanu pārspēlē. Veiksmīgāk nospēlēja Zaķītis, kurš Ciagunu uzvarējā tikai atkārtotā pārspēlē. Trešajā vietā ierindojās rīdzinieks Andris Jučmanis (81 punkts).

Dāmām aiz Legzdiņas otro vietu izcīnīja Vizma Pūce, bet trešo – Evija Gerharde. Startp spēlētājiem, kas spēlē pirmo gadu, labāko rezultātu uzrādīja Jānis Upenieks.

Kopvērtējumā pēc trim posmiem vadībā ir iepriekšējā posma uzvarētājs valmierietis Ingars Matisons (143 punkti), viņam seko Augusts Rozefelds no Rojas (125 punkti) un Aldis Strads no Gulbenes (122 punkti). Dāmām ar 139 punktiem kopvērtējuma līdere ir Gunita Siliņa, otrajā vietā – Olita Mestere (132), bet trešajā vietā - iepriekšējā posma uzvarētāja Vizma Pūce (97).

Nākamais Pļavu golfa čempionāta posms notiks 28. jūnijā pļavu golfa laukumā “Riekstiņi” pie Jaungulbenes.

Informāciju sagatavoja
Kristaps Matisons

Pēdējās izmaiņas , 15.06.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē