Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Lietuvā ar intrigu

Latvijas golferi gatavojas aizstāvēt Baltijas kausu, ko svētdien savā īpašumā labprāt iegūtu arī mājinieki Lietuvas golferi, un match-play formāts liek aizmirst par formālo spēku samēru uz papīra, pirms turnīra sākuma atzina komandas kapteinis Ivars Grunte. Arī lietuviešu izvēlētais turnīra nolikums attur no priekšlaicīgas eiforijas.

Nolikumā ir izdarīts viss iespējamais, lai spēku samēru līdzsvarotu. Pāru cīņās nav atsevišķu spēļu dāmām, kur Latvijai punktus zaudēt būtu grūti, un arī junioriem paredzēts spēlēt miksa pāros. Turklāt pāru fourball un foursomes spēlēs sestdien tiks sadalīti 24 punkti, katras komandas sešiem pāriem aizvadot četrus deviņu bedrīšu mačus. Savukārt svētdien individuālajās divcīņās sadalīs vairs tikai 12 punktus.

Grunte pārliecinājies, ka Latvijas komanda noskaņojusies ar vajadzīgo cīņassparu, un kapteinis ir apņēmies komandu bez kausa mājās nevest. Uz papīra Latvija, protams, ir favorīte, tomēr spēcīgi spēlētāji ir arī Lietuvai, un punktus skaitīt varēs tikai pēc to iegūšanas.

Jauno "Vilkes Golfo Klubas" laukumu Latvijas golferi atzinuši par interesantu, un iebildumu par tā kvalitāti nav. Laukumā ir visai sarežģīti vairākpakāpju grīni, un precizitātei spēlē būs lielāka loma nekā distances jaudai, jo spēlēts tiks no amatieru turnīram atbilstošiem tee, ko Grunte atzīst par loģisku risinājumu.

Latvijas komandai jānovēl veiksme, bet prognozes par mača rezultātu jāatliek vismaz līdz sestdienas vakaram, kad būs noslēgušies pāru mači. Spēlētāju sadalījumu turnīrā var aplūkot zemāk publicētajā failā.

Baltijas kausa izcīņas pāri un starta laiki

Pēdējās izmaiņas , 13.06.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē