Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

"SEB Open" ar labdarības noti

Vienā no sezonas vērienīgākajiem sponsoru turnīriem "SEB Open" sestdien "Ozo" laukumā golferiem būs divkārša motivācija sasniegt labākos rezultātus, jo tas būs ne tikai pašu sportiskajās interesēs, bet arī palīdzēs bez ģimenēm augošu bērnu labākai nākotnei.

Sabiedriskā organizācija "Mentor Latvija" no SEB saņems piecus eiro par katru bedrīti, ko jebkurš golferis turnīrā izspēlēs ne sliktāk kā ar PAR. "Mentor Latvija" gādā par bērniem, kam nav iespēja saņemt vecāku aprūpi, un golferiem ir visas iespējas šajā darbā sniegt savu sportisko artavu.

Te gan jāpiebilst, ka neraugoties uz 104 vakancēm dalībai turnīrā, tās jau labu laiku kā visas ir aizņemtas, un arī gaidīšanas liste nav tā īsākā. Dalībnieku vidū iekļuvušie kungi ar labākajiem handikapiem spēlēs HCP neto, bet otra kungu grupa un dāmas vāks stableford punktus.

Jau ierasti "SEB Open" uzvarētājus noteiks arī sitienu spēles ieskaitē atsevišķi kungiem un dāmām. Būs arī iespēja paraustīt aiz svārkiem Laimes māti ar cerību iesist bumbiņu 13. bedrītē ar pirmo sitienu, jo tas būs "Mercedes" spēkrata vērts trāpījums.

"Viesturos" šī nedēļas nogale sacensību kalendārā ir brīvāka, gatavojoties 21.jūnijā paredzētajai Līgo kausa izcīņai. Savukārt "Reiņa trasē" sestdien paredzēts Latvijas pļavu golfa čempionāta posms, bet svētdien būs "999 tūres" posma sacensības.

SEB OPEN 2014
14. jūnijs – plkst. 8:00, Ozo Golf Club

Katra sacensību dalībnieka iegūtais PAR (vai labāk) šī turnīra laikā tiek konvertēts nominālā  EUR 5 (pieci eiro) un savāktā kopsumma no SEB puses tiks ziedota sabiedriskajai organizācijai „Mentor Latvija”, kas gādā par bērniem, kas aug bez vecākiem – viņu aprūpi un pilnvērtīgu integrāciju sabiedrībā.

1. Vadība
Sacensības organizē un tiesāšanu nodrošina Ozo Golf Club sacensību komiteja. Tiesnesis – Kārlis Eniņš.

2. Laiks un vieta
Sacensības notiek Ozo Golfa Kluba laukumā 2014. gada 14. jūnijā. Sākums plkst. 8:00 no 1. un 10. bedrītes saskaņā
ar izlozi.

3. Dalībnieki
3.1  Sacensības notiek dāmu un kungu konkurencē.
3.2  Spēlētāji ar 2014. gada LGF izsniegtajām HCP kartēm iegūst LGF reitinga punktus.
3.3  Kopējais dalībnieku skaits - 104 (reģistrācijas apstiprinājums pēc pirmās rokas principa).

4. Sacensību formāts un noteikumi
4.1  Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Sentendrjūsas Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem un Ozo
Golf Club vietējiem noteikumiem.
4.2.  Sacensību  dalībnieki  spēlē  atbilstoši  sava  HCP  līmeņa  grupā  pēc  sacensību  organizatoru  norādītajiem  spēles laikiem (tee-times). Ja spēlētājam ir mainījies HCP, par to jāinformē sacensību organizatori pirms sacensību sākuma.
4.3.  Sacensību  formāts  -  HCP  netto,  Stableford  punktu  spēle.  Sacensības  notiek  3  handikapa  grupās,  piedalās
amatieri:
1.grupa – kungi (HCP 0 – 15), HCP netto ieskaitē.
2.grupa – kungi (HCP 16 – 36), stableford ieskaitē.
3.grupa – dāmas, stableford ieskaitē.
Apbalvoti tiek arī labākie spēlētāji sitienu spēles ieskaitē (stroke), dāmu un kungu konkurencē atsevišķi.
4.4 Laukuma 13. bedrītē tiek izspēlēta Hole in One balva – automašīna Mercedes-Benz C 200. Balvu iegūst spēlētājs,
kurš pirmais raida bumbiņu ar pirmo sitienu bedrītē.
4.5 Uz laukuma 7. bedrītes dāmu un kungu konkurencē atsevišķi tiek noteikts tālākais sitiens, uz laukuma 13. bedrītes – tuvākais.
4.6. SEB grupas uzņēmumu darbinieki drīkst piedalīties turnīrā, bet nepiedalās punkta 4.4 minētās balvas izcīņā.
4.7. Sievietes spēlē no sarkanajām izsitienu vietām. Pārējie – no dzeltenajām izsitienu vietām.
4.8. Pēc sacensībām spēlētājs savu spēles karti nodod sacensību komitejai kluba recepcijā.
4.9. Tiek piemērota Slope sistēma.

5.Vietu dalīšana
5.1.Grupā uzvar tas  spēlētājs, kurš savāc vismazāk sitienu skaitu HCP netto ieskaitē. 2. un 3. grupā uzvar spēlētājs, kas savāc visvairāk stableford punktu. Apbalvoti tiek katras grupas pirmie trīs vietu ieguvēji. Grupas uzvarētājs saņem SEB Open kausu.
5.2. Ja vairāki spēlētāji  dala  pirmo  vietu,  uzvarētājs  tiek  noteikts  pēc  stableford  punktu  summas  laukuma  pēdējās deviņās bedrītēs (no 10 – 18). Ja summas ir vienādas, tiek ņemtas vērā laukuma pēdējās sešas bedrītes (13  – 18). Ja arī tur summas sakrīt  –  pēdējās trīs (16  –  18).  Atkārtoti vienāda rezultāta gadījumā  –  punktu skaits pēdējā bedrītē (18). Ja uzvarētāju arī pēc tam nevar noteikt, tiek atkārtoti izspēlēta 18. bedrīte pēc „pēkšņās nāves” principa. HCP netto ieskaitē, vienāda rezultāta gadījumā, augstāk tie ierindots spēlētājs, kam labāks HCP. Ja sitienu spēlē vairākiem spēlētājiem ir vienāds rezultāts, tad uzvarētāju noskaidro, rīkojot pārspēli 13. bedrītē. Punktu 4.4 un 4.5 minēto balvu izcīņa šajā gadījumā netiek izspēlēta.
5.3.Bumbiņu marķēšana obligāta.

6.Pieteikšanās un izloze
6.1.Spēlētājam  ir  pienākums  pieteikties  uz  sacensībām  līdz  2014.  gada  12.  jūnijam  plkst.  15:00  Ozo  Golfa  kluba recepcijā, pa e-pastu ozogolf@apollo.lv , vai pa tālr. 67394399
6.2.Izloze ir atklāta un galīga, un tā notiek 2014. gada 12. jūnijā plkst. 15:00.

7.Starta laiki
Starts  notiks  saskaņā  ar  izlozi.  Katrs  spēlētājs  ir  atbildīgs  par  savlaicīgu  ierašanos  uz  startu.  Spēlētāji  starta  vietu kārtību drīkst mainīt tikai ar turnīra rīkotāju atļauju, neievērojot šo nosacījumu, spēlētājs sacensībās piedalās ārpus konkurences.

8.Dalības maksa
Par  sacensību  dalības  maksu  rūpējas  SEB.  Green  fee  –  20  EUR.  Kluba  biedri,  sezonas  karšu  īpašnieki  un  Rīgas golfa skolas audzēkņi ir atbrīvoti no green fee maksas. 

Ozo Golf Club sacensību komiteja

Pēdējās izmaiņas , 09.06.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē