Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

"Ozo" klubs papildina uzvaru krājumu

Baltijā senākajā kaimiņvalstu klubu tradicionālajā match-play turnīrā nedēļas nogalē uzvaru krājumu papildināja "Ozo Golf Club", kas pārspēja Nītvaljas golferus. Sākotnējā igauņu dominance turnīrā pamazām ir pagaisusi, un pēc 15 tikšanās abu klubu uzvaru skaits ir gandrīz līdzsvarā.

Pieaugušo golferu konkurencē, vienotā ieskaitē iekļaujot kungu un dāmu rezultātus, ar 10:6 pārāki bija "Ozo" spēlētāji. Kungi igauņus pārspēja ar 8:4, savukārt dāmām fiksēja neizšķirtu 2:2.

Ar uzvarām punktus "Ozo Golf Club" nodrošināja Armands Puče, Edgars Zālītis, Andrejs Bobrovs, Mārtiņš Pukše, Vilmārs Jansons, Voldemārs Lejiņš un Ilmārs Naglis, bet pa pus punktam iekrāja Kristaps Krištopans un Ivars Grunte. Dāmu dueļos rezultatīvas bija Vineta Ruka un Ginta Ozoliņa.

Atsevišķi junioru cīņās "Ozo" meitenes pēc septiņu gadu pārtraukuma bija pārākas ar 3:1, uzvaras gūstot Annai Diānai Švankai, Danai Zālītei un Emīlijai Samai. Arta Ruciņa gan zaudēja, taču HCP 24,4 golfere pret Alice Andresso (HCP 5,8) braši noturējās līdz 17. bedrītei. Daudz plānāk klājās "Ozo" junioriem puišiem, kuri sešatā pret igauņiem palika uz nulles.

Match-play pret igauņiem ir sena tradīcija, taču "Ozo" laukumā ir iespējas notestēt arī jaunākās tehnoloģijas. Klubā ir pieejamas trīs "Garmin" demo golfa navigācijas iekārtas, kuras var notestēt, pierakstoties uz nedēļu vai tikai uz vienu spēli.

Izmēģināt var "Approach S2" kā arī G8, kas līdzās golfa navigācijai veic statistikas aprēķinus. Trešais aparāts ir S4 golfa GPS pulkstenis ar skārienjutīgu ekrānu.

"Ozo Golf Club" un "Niitvalja Golf Club" match-play REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 03.06.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē