Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Eihmanim trešā uzvara "Ozo"

Sezonā trešo uzvaru "Ozo Golf Club" sestdien izcīnīja Roberts Eihmanis, līdz ar to parūpējoties, lai bez uzvarām šajā laukumā nepaliktu arī maija mēnesis. Eihmaņa rezultāts Façonnable kausa izcīņā sitienu spēlē bija -2 zem PAR jeb 70 sitienu, kas ļāva uzvarēt arī handikapa formātā.

Otro deviņnieku Eihmanis izspēlēja ar -4 zem PAR, tiekot pie īgla 14. bedrītē (PAR 5), kā arī bērdijiem 11. un 18. bedrītēs (PAR 4). Uzvarētājam iekrātie 39 stableford punkti ļāva pietuvoties absolūtajai nullei handikapa izteiksmē un sasniegt HCP 0,7.

Māris Gulāns ar 39 punktiem un tos nodrošinājušajiem 77 sitieniem jeb +5 virs PAR ieņēma otro vietu, bet trešais bija Māris Zaķītis ar 38 punktiem.

Jau ierasti prāvākais rezultāts stableford izteiksmē bija otrajā kungu HCP grupā, kur Valdis Muižnieks bija veiksmīgākais ar 44 punktiem. Rezultatīvi nospēlēja arī uzvarētāja dāmu konkurencē Aija Krištopane, tiekot pie 40 punktiem un par diviem punktiem apsteidzot otrās vietas ieguvēju Jeļenu Šestakovu.

Daļa Façonnable kausa dalībnieku jau svētdien būs laukumā "Viesturos", kur jūnija sacensību kalendāru sāks ar sezonas pirmo LGF reitinga turnīru - "Viesturu" kausa izcīņu.

Tikmēr sestdien "Viesturus" iemēģināja spēlētāji ar pagaidām mazāku sacensību praksi. Visveiksmīgāk HCP 36+ turnīru aizvadīja Igors Žirkovs, Ilze Skangale un Jurijs Dorofejevs, kurš gūto 49 stableford punktu dēļ līdz ar to šķīrās no turmākām iespējām spēlēt iesācēju līgā.

Pēdējās izmaiņas , 31.05.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē