Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

"Reiņa trasē" krīt hole in one balva

"Reiņa trases" golfa laukumā aizvadītajā "999 tūres" posmā īpaša diena bija Oļģertam Babrim, kam iesistais hole in one ļāva kļūt par "John Deere" spēkrata īpašnieku, pavēstīja turnīra rīkotāji. Turnīrs sākās ar negaisu, turpinājās ar svelmi, bet beidzās ar milzu ovācijām.

Babris viens sitiens bija vajadzīgs 10.bedrītē - hole in one tika izpildīts ar golfa kluba "Reinis" Srixon bumbiņu, kas viņam ļāva kļūt par jaunākā mariņpļaušanas traktora īpašnieku.

Posma dalībnieki pretendēja arī uz citām "John Deere" oficiālā izplatītāja "Dojus Latvija" balvām. Spēcīgāko kungu ieskaites grupā (HCP līdz 22) startēja 16 dalībnieki, un pirmo un otro vietu ar vienādu neto punktu skaitu sadalīja attiecīgi Juris Jonaitis un Kaspars Konrāds. Trešās vietas ieguvējs Jānis Ciaguns atpalika par vienu neto punktu, sakrājot 57 neto punktus.

Dāmu ieskaites grupā ar HCP līdz 25 nepārspēta jau trešo reizi "Reiņa trases" rīkotos turnīros un otro reizi pēc kārtas "999 Tūres" ietvaros palika Santa Melnupe ar 60 neto punktiem. Otrajā vietā tikai par vienu neto punktu atpalika Vizma Pūce. Godalgoto trijnieku noslēdza pagājušā posma otrās vietas ieguvēja Guntra Purmale ar 66 neto punktiem.

Kungu ieskaites grupā HCP 23-36 startēja 13 dalībnieki, un pārliecinošu uzvaru ieguva tukumnieks Rihards Mednis, kurš tika arī pie tuvākā sitiena 9./18.bedrītē balvas. Otro vietu izcīnīja Andris Vilisons, bet trešo labāko rezultātu turnīrā sasniedza Rihards Simanovičs, kurš pirmo reizi piedalījās sacensībās "Reiņa trasē". Dāmu ieskaites grupā HCP 26-40 startēja trīs dalībnieces, un uzvarēja Gunta Zaķīte.

Nākamais "999 Tūres" posms būs 15.jūnijā ar atbalstītāju "Moller Auto", un paredzēta arī hole in one balva - automašīna. Aizvadītais turnīrs pierādīja, ka brīnumi notiek, un hole in one ir viena sitiena attālumā.

Pēdējās izmaiņas , 28.05.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē