Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Lietuvā vicečempiona tituls un uzvarētājas lauri

Latvijas golferu masveida izbraukums uz Lietuvas amatieru "Open" svētdien rezultātu izteiksmē vainagojās ar Kārļa Brodera izcīnīto 2.vietu kungu konkurencē un Annas Diānas Švankas pārliecinošu uzvaru dāmu cīņās. Spraigāka turnīra galotne bija kungiem, kur Broderu viens sitiens šķīra no pārspēles.

Pēdējo raundu Broders sāka ar viena sitiena pārsvaru pār mājinieku Kornelijus Baliukonis, tomēr pēc finiša uz 18. grīna vietu sadalījums bija pretējs ar tikpat lielu starpību spēlētāju rezultātos. Baliukonis pēdējo raundu sāka ar -1 pirmajās trīs bedrītēs, Broders - ar +2, un summā divu sitienu pārsvars jau bija lietuvietim. Taču pirmā deviņnieka beigās abu pretendentu rezultāts summā jau atkal bija vienāds.

Izšķirošajā otrajā deviņniekā Baliukonis nospēlēja ar PAR, savukārt Broderam vienīgo bugiju 15.bedrītē vēlāk vairs neizdevās atspēlēt. Pēc trīs dienu cīņām Baliukonis rezultāts bija 219 sitieni (71-75-73) jeb +6 virs PAR, bet Broderam 220 sitieni (74-71-75) un +7.

Piekto vietu dalīja Rūdolfs Ķelle ar +24, savukārt pirmo desmitnieku noslēdza Harijs Bariss ar +25. Izspēlētie raundi tika ieskaitīti arī Latvijas izlases pretendentu kvalifikācijā Baltijas kausa izcīņai un Eiropas komandu čempionātam II divīzijā.

Švankai iepriekš iekrātais pārsvars ļāva pārliecinoši uzvarēt arī ar +9 pēdējā raundā un summā +18 (78-75-81). Otrās vietas ieguvēja slovākiete Olga Pracharova atpalika 12 sitienus, bet trešā ar +41 bija Alise Burkāne.

Lietuvas amatieru "Open" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 25.05.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē