Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Karjerā pirmais TOP 5 LPGA fārmtūrē

Trīs kārtu summā nospēlējot ar -5 zem PAR, Krista Puisīte sestdien Ziemeļkarolīnā pirmo reizi karjerā nodrošināja TOP 5 finišu LPGA fārmtūres sacensībās. Spraigo pēdējo raundu Krista sāka dalītā 2.vietā un pirmo reizi tūrē cīnījās par uzvaru, kas šoreiz vēl rokā nedevās.

Bugiju Kristai pēdējā raundā bija tikpat, cik pirmajās divās kārtās kopā (4), toties otro dienu pēc kārtas 16. bedrīti (PAR 5) izdevās izspēlēt ar īglu. Tā kā bija arī viens bērdijs, raunda summā tas deva +1 virs PAR un palīdzēja noturēties dalītā 5.vietā turnīrā, kur, pašas Kristas vārdiem sakot, ir ļoti daudz izcili spēlējošu meiteņu.

Tik sīvā un meistarības ziņā līdzvērtīgu sāncenšu konkurencē Krista par galveno uzskata neatlaidību un pašatdevi, kā arī mierīgu attieksmi pret dažādiem spēles pavērsieniem. Pēc Kristas iejaukšanās cīņā par uzvaru intervijas ar viņu Amerikā publicēja vairāki mediji, un cerams, ka šī tendence tikai pieņemsies spēkā.

Ar līdzšinējiem sasniegumiem Krista ir nodrošinājusi tiesības spēlēt praktiski visos "Symetra" tūrē atlikušajos posmos. "Raintree Country Club" Krista nodrošināja arī līdzšinējā karjerā lielāko naudas balvu un pēdējā raundā katra sitiena cena bija četriem cipariem rakstāma, turklāt ne tikai naudas, bet arī tūres reitinga punktu izteiksmē. Tūres rangā Latvijas profesionāle no 115. pozīcijas uzlēca uz 62.vietu.

Ne tik veiksmīga diena Nīderlandē bija Laurai Jansonei, kam otrā diena "Deloitte Ladies Open" izvērtās neveiksmīgāka, un divu raundu summā +11 virs PAR (75-82) nozīmēja palikšanu aiz kata dalītā 106.vietā. Kata robeža bija +5 virs PAR.

Savukārt fundamentāla intriga svētdien būs Lietuvas amatieru "Open" pēdējā kārtā, jo pēc diviem raundiem Kārlis Broders ir vienu sitienu priekšā mājinieku favorītam Kornelijus Baliukonis. Kārlis sestdien nospēlēja ar PAR atbilstošu 71 sitienu un summā viņa rezultāts ir +3 virs PAR. Savukārt dāmu konkurencē uzvarai tuvojas Anna Diāna Švanka, kura sestdien nospēlēja ar +3 un divu raundu summā ar +9 ir 15 sitienus priekšā tuvākajai sāncensei slovākietei Olga Pracharova. Turnīrs "Sostiniu Golfo klubas" beigsies svētdien.

"Symetra" tūres posma REZULTĀTI

"Deloitte Ladies Open" REZULTĀTI

Lietuvas amatieru "Open" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 25.05.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē