Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Lauva saka Rrrr!

Krista Puisīte sestdien piedalīsies cīņā par uzvaru LPGA fārmtūres posmā - tas Ziemeļkarolīnā kļuva nepārprotami skaidrs pēc "Symetra Classic" teicami aizvadītas otrās kārtas, kur Latvijas golfere nospēlēja lauvas cienīgi ar -4 zem PAR un vēl pirms visu spēlētāju finiša kluba mājā dala līderpozīcijas.

Pēc stabili mierīgām 14 bedrītēm ar vienu bugiju un bērdiju "Raintree Country Club" laukumā sekoja lieliska bērdijs-īgls-bērdijs kombinācija, līdz 18. bedrītē ar PAR tika pabeigts 68 sitienu raunds. Divu dienu summā Kristas rezultāts ir -6 zem PAR un sestdien pēdējo kārtu viņa sāks līderu vidū.

Gan jau Krista pati vēl labāk apzinās, ka divu dienu rezultāts vēl neko negarantē sacensību kopvērtējumā, tomēr svarīgi ir iegūt arī iespēju pacīnīties turnīrā par pašu virsotni. Turklāt, kā vēsta Krista, viņai ir vislabākais kedijs. Kā redzams viņas fotogrāfijā, neviens cits kā māsa Māra.

Tikmēr Laura Jansone piektdien pirmo kārtu Dāmu Eiropas tūres (LET) posmā Nīderlandē nospēlēja ar +2 virs PAR (75) un 53.vietā balansē vienu sitienu virs "Deloitte Ladies Open" kata robežas. Pēdējā raundā svētdien spēlēs 60 labākās profesionāles un dalītas pēdējās atbilstošās vietas īpašnieces.

Savukārt tuvāk Latvijas robežām piektdien sākās cīņa Lietuvas amatieru "Open", kur Latvijas golferi apliecināja apņēmību cīnīties par uzvaru. Kungu konkurencē Kārlis Broders ar +3 virs PAR ir otrais, zaudējot mājiniekam Kornelijus Baliukonis trīs sitienus. Pirmajā desmitniekā ir arī Rūdolfs Ķelle un Harijs Bariss, kuri ar +7 un +8 dala attiecīgi 4. un 6.vietu.

Dāmu konkurencē pārliecinoša līdere ir Anna Diāna Švanka ar 78 sitieniem jeb +6 virs PAR, tuvāko konkurenti slovākieti Olga Pracharova apsteidzot par deviņiem sitieniem. Turnīrs "Sostiniu Golfo klubas", kurp devušies vairāk nekā 30 Latvijas spēlētāju, turpināsies sestdien un svētdien.

"Symetra" tūres posma REZULTĀTI

"Deloitte Ladies Open" REZULTĀTI

Lietuvas amatieru "Open" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 23.05.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē