Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Laura "US Open" kvalifikācijas viducī

Pa ceļam uz Dāmu Eiropas tūres (LET) posmu Nīderlandē Laura Jansone pirmdien Anglijā spēlēja "US Open" Eiropas kvalifikācijas turnīrā, kur Latvijas pirmā golfa profesionāle ierindojās turnīra tabulas vidusdaļā. Jau piektdien Lauru gaida starts "Deloitte Ladies Open".

Vienā dienā aizvadītajā "US Open" kvalifikācijā Laura dalīja 39.vietu ar divu raundu summā iespēlētu +7 virs PAR. Golferes "Buckinghamshire Golf Club" cīnījās par astoņām ceļazīmēm uz "US Open", un kārotajā astoņniekā varēja tikt ar PAR atbilstošu rezultātu. Piecas spēlētājas, kas finišēja ar +1 virs PAR, pārspēlē noskaidroja divas rezervistes.

Uzvarēja 20 gadu vecā velsiete Amy Boulden ar -2 zem PAR. Astoņniekā iekļuva arī trīs anglietes, divas austrālietes un pa vienai Skotijas un Dienvidāfrikas golferei.

Laurai veiksmīgāks bija pirmais raunds, kurā 74 sitieni un +2 virs PAR ļāva tobrīd dalīt 22.vietu. Tomēr otrās 18 bedrītes pieskaitīja vēl +5, un par veiksmīgāku sezonas turpinājumu būs jācīnās nedēļas nogalē Holandē, kur risināsies LET tūres posms.

"US Open" Eiropas kvalifikācijas REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 20.05.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē