Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Divi papildu turnīri izlases kvalifikācijā

Lai līdzsvarotu visu pretendentu iespējas cīņā par vietu vīriešu izlasē dalībai Baltijas kausa izcīņā un Eiropas komandu čempionātā II divīzijā, organizatori izsludina divus papildu kvalifikācijas turnīrus, kas risināsies "Ozo Golf Club" 30.maijā un 6.jūnijā.

Sākotnēji kvalifikācijā bija paredzēts 12 sacensībās līdz 7.jūnijam vākt ieskaites punktus kopējā reitingā, un katram dalībniekam ieskaitīt astoņus veiksmīgākos turnīrus. Kvalifikācija risinās iknedēļas turnīru ietvaros, taču "Ozo" tie ir pārpildīti un tādēļ ne vienmēr katram spēlētgribētājam pieejami. Divos papildu turnīros aicināti spēlēt arī tie, kas grib uzlabot savus rezultātus.

Jau vēstīts, ka kvalifikācijas noteikumi paredz katrā turnīra raundā uzskaitīt golfera iekrātos stableford punktus pret HCP 0. Vietu sadalījumu rangā noteiks vidējais gūto stableford punktu skaits. Šajā nedēļas nogalē risināsies Lietuvas amatieru "Open", kura raundiem kvalifikācijā ir noteikts koeficients 1,4.

Baltijas kausa izcīņai pēc ranga komandā iekļaus piecus spēlētājus, bet vienu dalībnieku izvēlēsies kapteinis. Šajā ieskaitē netiek iekļauti U-18 vecuma spēlētāji, jo viņiem dalībai Baltijas kausā ir sava kvota. Savukārt uz sešām vietām komandā dalībai Eiropas komandu čempionātā visi kandidāti pretendē vienotā konkurencē.

Pēdējās izmaiņas , 19.05.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē