Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Pāru cīņas pirms jogas sesijas

"Viesturu" sezonas pirmajās komandu sacensībās svētdien labākie panākumi bija junioru duetam Elvijam Šalājevam un Rūdolfam Ķellem. Turnīrā šoreiz mazāk bija pārstāvētas dāmas, taču ceturtdien golferes "Viesturos" gaidīs uz īpašu golfa un jogas klīniku.

Šalājevam un Ķellem pirmo vietu nodrošināja neto 68,9 sitieni, bet otrie ar neto 72,0 bija Jānis Jurkāns un Ivars Kuišelis. Uz trešo vietu ar neto 73,3 rezultātu pakāpās Pauls Nesaule un Oskars Ruģelis, kuri tikai par 0,1 punktu apsteidza Gunti un Ralfu Šantarus.

Savukārt dāmas "Viesturos" aicina uz otro golfa jogas klīniku 15.maija pievakarē (plkst. 17.30). Kā jau nojaušams no nosaukuma, paredzēta nodarbība, kas apvieno golfu un jogu.

Golfa apmācības daļa būs "Davis Golf Style" akadēmijas treneru ziņā, savukārt jogas daļu turpinājumā vadīs Veronika Kima-Zeile. Organizatori aicina gan pieredzējušas spēlētājas, gan iesācējas.

Jogas nodarbībā būs iespēja apgūt praksi, kas noderīga dažādās jomās, tostarp arī golfa spēlei un vispārējai labsajūtai un garastāvoklim.

Plašāka informācija par nodarbību un pieteikšanos pieejama organizatoru MĀJASLAPĀ.

Pēdējās izmaiņas , 11.05.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē