Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Simtiem dalībnieku tuvāk golfam

Pirmajā Latvijas Golfa dienā dažādos Latvijas laukumos pulcējās simtiem interesentu, un, lai gan pilni dati par dalībnieku skaitu vēl nav apkopoti, pirmās atsauksmes ļauj secināt, ka pasākums ir izdevies. "Ozo" laukumā Golfa dienas dalībnieki spēja sarūmēties vienuviet ar "Ecco Golf Shoes Open" startējušajiem, un vietas pietika visiem.

"Ozo" laukumā uz Golfa dienu ieradās apmēram divi simti dalībnieku, kam lielākoties paveicās izmantot dienas patīkamāko daļu pirms lietus pieņemšanās spēkā. Taču ne viena vien jaunpienācēja jūtas uz golfu iekarsa tik ātri, ka arī lietus vairs nebija šķērslis, lai treniņlaukumā arvien uzlabotu panākumus bumbiņu sišanā.

Dalībnieku lokā lielākoties iezīmējās trīs interesentu grupas - bērni, jaunas sievietes apmēram 20 gadu vecumā, bet jo īpaši lielā pulkā "Ozo" ieradās mazliet mazāk jauni vīrieši ap 30-35 gadiem. Tātad nepārprotami pierādot, ka golfs patiešām interesē jaunus cilvēkus.

Arī "Viesturos" tāpat kā "Ozo" ar visiem viesiem intensīvi darbojās treneri, lai katrs dažās stundās varētu maksimāli daudz iepazīt no golfa. Turklāt potenciālie golferi darbojās ar veselīgu izziņas kāri, apliecinot patiesu interesi, līdz ar to jau šosezon spēlētāju rindas varētu palikt manāmi kuplākas. "Viesturos" pēc aptuvenām aplēsēm paviesojās apmēram 100 interesentu.

Tikmēr golfu jau senāk iepazinušie "Ozo" laukumā konkurēja "Ecco" turnīrā, kur uzvarētāji balvās tradicionāli saņēma jaunās kolekcijas apavus.

Kungiem nopietnāko HCP grupā uzvarēja Gundars Rauza ar neto 65 sitieniem, ko aprēķinos ieguva no 80 sitienu bruto rezultāta. Savukārt dienas labākā bruto rezultāta (78) kungiem īpašnieks Roberts Eihmanis neto vērtējumā bija otrā desmita vidū.

Dāmām pavasara uzvaru sēriju turpināja Jeļena Šestakova, uz pirmo vietu pakāpjoties ar 42 stableford punktiem. Gatavojoties nopietnāka ranga mačiem, ārpus konkurences no dzeltenajiem tee spēlēja Anna Diāna Švanka, kas viņai neliedza tikt pie 37 punktiem.

Izlozē, kurā piedalījās visi golferi, kas 11.bedrīti izspēlēja ne sliktāk kā ar PAR, veiksme uzsmaidīja viesim no Lietuvas Kazys Paulikas, bet Viktors Priverts bija laimētājs absolūtajā visu kartiņu īpašnieku izlozē.

Pēdējās izmaiņas , 10.05.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē