Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Kristai teicams turpinājums

Atstājot pagātnē "Symetra" tūres turnīra pirmās dienas piedzīvojumus, Krista Puisīte piektdien dalīja otro vietu otrajā kārtā un uzlēca krietni augstāk par kata robežu divu raundu summā. Turnīrā ar 200 000 dolāru balvu fondu Krista otrās 18 bedrītes Dienvidkarolīnā izspēlēja ar 68 sitieniem jeb -4 zem PAR.

Divu raundu summā Kristas rezultāts ir +4 virs PAR, kas ļauj dalīt 40.vietu un lūkoties pēc vēl augstākas pozīcijas nākamajās divās dienās. Labāk par Kristu piektdien "Links at Stoney Point" laukumā nospēlēja tikai turnīra līdere francūziete Joanna Klatten, kam 67 sitienu rezultāts ļāva summā panākt -6 zem PAR.

Startējusi no 10. bedrītes, Krista pirmajā spēlējamajā deviņniekā ar trim bērdijiem jau uzlaboja pozīcijas un padeldēja ceturtdien nopelnīto +8. Otrajā spēlētajā deviņniekā sekoja arī dienas vienīgais bugijs, taču ar diviem tūtītējiem bērdijiem tā pēdās, bet pēdējās četrās bedrītēs ar PAR tika saglabāts status quo. Krista par divu sitienu tiesu bija katam pareizajā pusē un vienā raundā uzlēca turnīra tabulā par teju 100 vietām augstāk.

Kristas veikums nepalika nepamanīts arī turnīra rīkotājiem, kas atzīmēja spēlētājas straujo lēcienu no pirmās dienas 80 sitieniem uz 68 sitieniem turpinājumā. Savu iespaidu neveiksmīgajā pirmajā dienā gan jau atstāja arī apstāklis, ka pirms turnīra sākuma Kristai bija iespēja laukumu tikai izstaigāt, bet ne izspēlēt.

Savukārt Linda Dobele Floridā ASV studentu sporta (NCAA) Austrumu reģiona čempionātā piektdien otrajā kārtā nospēlēja ar 78 sitieniem jeb +6 virs PAR un pēc divām dienām dala 84.vietu 126 spēlētāju konkurencē ar +8 virs PAR.

Austrumtenesijas valsts universitātes komandas sapnis par TOP 8 un kvalificēšanos NCAA čempionātam gan sašūpojās, taču pirms pēdējā raunda arvien ir dzīvs. "Lady Bucs" meitenes ir 12.vietā un no astoņnieka atpaliek astoņus sitienus.

"Symetra" tūres turnīra REZULTĀTI

NCAA Austrumu reģiona čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 10.05.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē