Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Linda labākajā noskaņojumā

Karjerā pirmais starts ASV studentu sporta (NCAA) reģionālajā čempionātā ceturtdien cerīgi sākās Lindai Dobelei, kam pirmo kārtu izdevās nospēlēt ar +2 virs PAR. Savukārt Laurai Jansonei un Kristai Puisītei profesionāļu turnīros uz otro raundu jāmēģina no gultas izkāpt ar otru kāju.

Linda NCAA Austrumu reģiona čempionātā Floridā pirmajās 18 bedrītēs "Southwood Golf Course" izkārtoja sev četrus bērdijus un ar 74 sitieniem pirms otrās kārtas dala 60.vietu. Pirmajā raundā Lindai bija trešais labākais rezultāts Austrumtenesijas valsts universitātes sastāvā, un komandas vadība ir patīkami pārsteigta par dalītu 6.vietu komandu ieskaitē.

Reģiona astoņas labākās komandas iekļūs NCAA čempionātā, tādēļ motivācija turnīra turpinājumā nebūs jāmeklē kur citur. Reģionālais turnīrs beigsies sestdien, bet piektdien jāspēlē otrā kārta.

Savukārt Kristai "Symetra" tūrē piektdien ar otro raundu Dienvidkarolīnā jāatšķir jauna lapa turnīrā, kur sākums izvērtās 80 sitienu rezultātā un +8 virs PAR. Pirmās piecas bedrītes izspēlējusi ar PAR, Krista nākamajās četrās bedrītēs sapelnīja +8, kas pēc pirmās dienas ļauj dalīt tikai 131.vietu. Taču Krista jau iepriekš ir pierādījusi, ka spēj ātri atgūties pēc nonākšanas smagā turnīra situācijā, un otrajā raundā ar rezultātu mīnusos ir izredzes tikt pāri katam.

Ar otro kārtu cerības uz panākumiem jāsaista arī Laurai Jansonei, kam Dāmu Eiropas tūres (LET) posms Turcijā sākās ar 82 sitieniem, +9 virs PAR un dalītu 114.vietu. Antaljā lietavu dēļ otro raundu pārcēla uz sestdienu, savukārt katu pārvarējušās spēlētājas pēdējo kārtu izspēlēs svētdien.

Laura pirmajā deviņniekā noturējās ar +2, bet turpinājums sagādāja smagākus pārbaudījumus ar trim divkāršiem bugijiem. Lai uzturētu izredzes tikt pāri katam, sestdien Laurai vajadzīgs rezultāts mīnusā pret laukumu.

NCAA Austrumu reģiona čempionāta REZULTĀTI

"Symetra" tūres turnīra REZULTĀTI

LET "Turkish Open" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 09.05.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē