Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

"Reiņa trasē" startēs "999 Tūre"

Trešo gadu pēc kārtas notiks "Reiņa trases" golfa turnīru seriāls "999 Tūre" ar 9 atbalstītājiem, 9 bedrītēm un 9 posmiem. Jaunās sezonas pirmais "Neste Oil" posms notiks svētdien ar startu plkst. 10.

Tūre ir iemantojusi popularitāti, un pagājušā gadā katrā posmā piedalījās maksimālais spēlētāju skaits. Katra posma galvenais atbalstītājs nodrošina balvas 1500 eiro apmērā, kuras izspēlē četrās grupās dāmu un kungu ieskaitē pa divām handikapu grupām katrā. Tuvākā sitiena autors 9. vai 18. bedrītē saņem īpašu balvu katrā seriāla posmā.

Arī šogad "999 Tūres" atbalstītājs "M¸ller Auto Lidosta" piedāvā izaicinājumu golferiem un  īpašu balvu savā posmā par hole in one jeb iesistu bumbiņu ar pirmo sitienu - VW automašīnu.

"999 Tūres" turnīri jau kļuvuši par nemainīgu vērtību "Reiņa trases" golfa laukumā. Katru gadu turnīrā piedalās arvien jauni spēlētāji, kuri vēlas pārbaudīt savas spējas. Jauno spēlētāju ienākšana golfā ir ļoti svarīga sporta veida attīstībai, tādēļ tiek rīkoti turnīri dažādām mērķa grupām, lai notiktu spēlētāju izaugsme, pastāstīja "Reiņa trases" vadītājs Austris Brutāns.

"Reiņa trasē" sezonas laikā norisināsies vairāki turnīri dažādu līmeņu spēlētājiem. Zaļās kartes treniņturnīros savas prasmes varēs pilnveidot spēlētāji, kuri nesen sākuši gaitas golfā, "Open" turnīrā meistarību slīpēs jau pieredzējušāki spēlētāji, savukārt vispieredzējušākie sacentīsies "999 Tūres" turnīros.

"999 Tūres" seriālu atbalsta "Neste Oil", "Cēsu alus", "VentEko", "M¸ller Auto Lidosta", "John Deere" izplatītājs "Dojus Latvija" un sadarbības partneri.

Savukārt Vislatvijas Golfa dienas ietvaros 10. maijā "Reiņa trases" golfa laukumā treneri bez maksas visus interesentus iespazīstinās ar spēles pamatelementiem, kā arī būs iespēja pašam spert pirmos soļus uz  laukuma un uzspēlēt golfu. Apmācības notiks visas dienas garumā no plkst. 10:00 līdz 20:00. "Reiņa trasē" rēķinās, ka dalībnieki pieteiksies iepriekš, aizpildot pieteikumu Latvijas Golfa federācijas MĀJASLAPĀ.

Reiņa trases golfa laukums un treniņlaukums ir atvērts katru dienu no plkst. 9  līdz 20. Papildu informācija par turnīriem pa tālr. +371 29272255 vai pa e-pastu administracija@reinatrase.lv. Turnīru kalendāri, nolikumi un citi golfa jaunumi pieejami arī mājas lapā www.reinatrase.lv.

Pēdējās izmaiņas , 08.05.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē