Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Datu pārvaldīšana ar GolfBox

Kopš 2014.gada sezonas Latvijas Golfa federācijai un golfa laukumiem ir jauns partneris datu pārvadīšanā "GolfBox", kas ir viens no Eiropā populārākajiem šādu pakalpojumu sniedzējiem. Jaunā sistēma ir vairāk personalizēta nekā iepriekš lietotā, tādēļ tās lietošanai nepieciešami nelieli priekšdarbi.

Lai iegūtu personisku piekļuves lietotājvārdu un paroli, jāvēršas golfa klubā vai Latvijas Golfa federācijā. Uzreiz pēc pieslēgšanās sistēmai lietotājam ir iespēja personisko datu lapā nomainīt paroli, lai iegūtu drošu pārliecību, ka tā ir simtprocentīgi privāta, kā arī izvēlēties tīkamu lietotājvārdu. Lietotāji, kas iepriekšējā datu sistēmā bija reģistrējušies ar norādītu e-pastu, uz šo adresi bez papildu pieprasījuma saņems informāciju piekļuvei jaunajai sistēmai.

Šobrīd sistēmas praktiskais pielietojums ir iespēja sadaļā 'Scores' aplūkot sava handikapa izmaiņas un rezultātus, kas tās izraisīja, taču tikai pašreizējā pakalpojumu sniedzēja darbības laikā. Sagaidāms, ka sistēmā nākotnē piedāvās izmantot arī citas iespējas. Savukārt sāncenšu, partneru un pretinieku aktuālos handikapus var uzzināt no Excel faila, kas tiek publicēts LGF mājaslapā.

"GolfBox" Eiropas vērienīgā ekspansija vietnes izstrādātājiem ir atstājusi arī vietas, kur vēl piestrādāt, tādēļ uztvert saskarni par pilnīgi gatavu vēl nevajadzētu. Taču Latvijas sajaukšana ar Lietuvu starta laiku rezervēšanas sistēmā diez vai būs īpaši traucējoša, jo arī Lietuvas laukumos rezervācijas veikt vēl nav iespējams.

Tomēr sistēmas darbības principus var apjaust viegli un ātri. Cerams, arī Latvija drīzumā tiks atzīta par valsti ar savu valodu tāpat kā Igaunija, bet līdz tam lielākajai daļai spēlētāju vietnē jāiztiek ar nākamo saprotamāko mēli, kas, visticamāk, ir angļu vai vācu.

Sistēma būs golferiem noderīga, bet, uzskaitot tās plusus un mīnusus, jāpatur prātā, ka nozīmīgs arguments par labu "GolfBox" bija piedāvātā cena, kas ir teju divreiz mazāka nekā alternatīviem risinājumiem, kā arī apstāklis, ka līgums par sadarbību tika parakstīts tikai pavasarī.

Vēl viena svarīga iespēja ir sekošana sacensību rezultātiem TIEŠSAISTĒ, tātad golferi var uzreiz aplūkot turnīru organizatoru ievadītos datus.

Pēdējās izmaiņas , 06.05.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē