Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Pasaules atklāšana Golfa dienā

Golfs ir gluži kā jauna pasaule, un nav taisnīgi, ka lielai sabiedrības daļai tā arvien palikusi neatklāta. Tādēļ pirmo reizi vienotiem spēkiem visos iespējamajos laukumos 10.maijā risināsies Latvijas Golfa diena, lai palīdzētu atrast savu ceļu golfā tiem daudzajiem potenciālajiem golferiem, kas paši vēlētos spēlēt, bet pašlaik to nezina vai neuzdrošinās.

Latvijas Golfa federācijas un golfa laukumu rīkotajā pasākumā dalībniekiem būs nodrošināts viss nepieciešamais, turklāt bez maksas. Gan trenera padoms un inventārs, gan neatsveramā iespēja pašrocīgi sist bumbiņu un sajust spēles nervu.

Daudziem golfs ir izmainījis dzīvi ne mazāk kā Kolumba Amerikas atklāšana, tādēļ ir vērts padalīties savā pieredzē. Kurš gan cits mācēs atklāt spēles pievilcību, ja ne paši golferi, kuri noteikti ne vienu vien draugu vēlētos satikt arī golfa laukumā! Nav ko turēt sveci zem pūra, un droši aicināsim savus kolēģus, draugus un paziņas interesantam piedzīvojumam deviņās golfa vietās visā Latvijā.

Golfa dienas apmeklētāji būs gaidīti gan Rīgā (Ozo Golf Club) un Pierīgā, Mārupē (Viesturi), gan Krimuldas novadā (Reiņa trase), Burtnieku novadā (Avoti), Kocēnu novadā (Zēmeles), Ventspils novadā (Usma), Gulbenes novadā (Siltie un Riekstiņi), kā arī Tukuma novadā (Odiņi).

Apzinoties mūsdienu saziņas rīku nozīmīgumu, visi golferi ir lūgti un aicināti par Golfa dienu vēstīt arī savos kontos sociālajos tīklos, lai par pasākumu uzzinātu arī "Twitter", "Facebook" un citu līdzīgu mediju lietotāji.

Plašākai informācijai var norādīt saiti LGF MĀJASLAPĀ, kur interesenti var reģistrēties. Gaidīti būs dalībnieki arī bez reģistrācijas, tomēr iepriekšēja pieteikšanās palīdzētu rīkotājiem apzināt nepieciešamos resursus un padarīt dienu visiem raitāku un jaukāku. 

Pēdējās izmaiņas , 01.05.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē