Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Sērijveida uzvarētāji

Ar labu spēli ir vienalga, kurā laukumā uzvarēt. Nedēļas nogalē to vēlreiz spilgti apliecināja Roberts Eihmanis, ar augstvērtīgiem rezultātiem uzvarot gan "Ozo" laukumā notikušajā "Mandatum Life" PAR dienā, kā arī "Viesturos" Sezonas atklāšanas turnīrā. Tikpat veiksmīgi dāmu konkurencē nospēlēja Lidija Gavrilova.

Eihmanis svētdien "Viesturos" bija labākais U-21 jauniešu grupā, izcīnot pirmo vietu ar rezultātu -2 zem PAR jeb 68 sitieniem. Uzvarētāja rezultāts arī oficiālajā neto vērtējumā bija -2 zem PAR. Otro vietu ar neto 68 sitieniem ieguva Alise Burkāne, bet trešais bija Kirils Bogdanovs (neto 69).

Kungiem spēcīgāko HCP grupā klājās smagāk, un Ervīns Fogts apbalvošanā bija itin pārsteigts, ka ticis pirmajā vietā un nospēlējis ar neto +4 virs PAR jeb 86 sitieniem. Par diviem neto sitieniem vairāk bija Edmundam Jansonam, savukārt trešo vietu ar neto 78 sitieniem ieguva Baltijas kausa izcīņas Latvijas komandas kapteinis Ivars Grunte.

Dāmām Gavrilovas uzvara bija vairāk nekā pārliecinoša, jo 34 stableford punkti pirmo vietu nodrošināja ar septiņu punktu pārsvaru pār otrās vietas ieguvēju Guntu Eniņu. Kungiem otrajā grupā Jurijs Šteinbuks bija labākais ar 41 punktu.

Sezonas atklāšanas turnīrā, kas pulcēja vairāk nekā 50 dalībnieku, organizatori bija sagādājuši ne tikai balvas laureātiem no vairākiem atbalstītājiem, bet nodrošināja arī pamatīga gandarījuma balvu, uz kuru pretendēja arī pavasarīgi pieticīgo rezultātu īpašnieki. Izlozē par kafijas automāta ieguvēju kļuva Jānis Švinka.

Dienu iepriekš "Ozo" laukumā kungiem spēcīgākajā handikapu grupā vietu sadalījumu noteica pēc papildu rādītājiem, jo trīs labākie iekrāja pa 38 punktiem. Aiz Eihmaņa sarindojās Rūdolfs Ķelle un Sergejs Rusaks.

Stableford punktu izteiksmē spožāko rezultātu karjerā pirmajā uzvarā nodrošināja Armands Tripāns otrajā HCP grupā, kur konkurentiem neatstāja izredzes ar 44 punktiem. Savukārt Gavrilova dāmām bija labākā ar 36 punktiem.

Latvijas golfu nedēļas nogalē Floridā pārstāvēja Krista Puisīte, kam debija LPGA fārmtūrē neizdevās tik labi, kā cerēts. Pēc divām kārtām Krista ar +10 virs PAR palika divu sitienu tiesu aiz kata, un būs jāgatavojas revanšam nākamajos mačos. Pirms starta fārmtūrē Krista startēja arī LPGA turnīra kvalifikācijā, kur nospēlēja ar 80 sitieniem. Latvijas profesionāle pārliecinājās, ka jārēķinās ar nogurdinošu pārlidojumu ietekmi uz rezultātu, bet vietu dalīšanā šādus faktorus neviens vērā neņems.

Pēdējās izmaiņas , 27.04.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē