Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Kristai debija LPGA fārmtūrē

Pēc pāris spoži uzvarētiem turnīriem reģionālā līmenī Krista Puisīte viņpus okeānam spērusi nākamo soli un nedēļas nogalē debitēs LPGA fārmtūrē. Krista ir iekļauta dalībnieču vidū Floridā paredzētajā "Symetra" tūres posmā ar 100 000 dolāru balvu fondu.

No piektdienas līdz svētdienai "Sara Bay Country Club" risināsies "Guardian Retirement Championship", kur laureātu noteikšanai trijās kārtās izspēlēs 54 bedrītes. Sacensībās startēs 144 golferes, kas pretendēs uz 15 000 dolāru galveno balvu.

Pēc 36 bedrīšu izspēles paredzēts kats, taču līdzšinējie Kristas rezultāti ļauj noprast, ka ne jau tā pārvarēšana būs viņas mērķis turnīrā. Pērn kata robeža šajā turnīrā bija +9 virs PAR, savukārt iepriekšējās "Symetra" tūres sacensībās kata pārvarēšanai vajadzēja rezultātu ne sliktāku kā +7 virs PAR.

Veiksmīgs starts turnīrā ļautu pakāpties tūres naudas listē, kas savukārt pavērtu iespēju vienkāršāk iekļūt dalībnieču vidū nākamajās "Symetra" sacensībās. Pēc pērnās sezonas izskaņā LPGA kvalifikācijā sasniegtajiem rezultātiem Krista neieguva tik augstu kategoriju, lai bez rūpēm tiktu jebkurā "Symetra" turnīrā, tādēļ Latvijas golferei jānovēl visā pilnībā izmantot šībrīža iespējas.

Pēdējās izmaiņas , 24.04.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē