Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Tuvojas Pļavu golfa sezona

Jau aprīļa beigās un maija sākumā notiks pirmie turnīri pļavu golfa laukumos, bet 16. Latvijas Pļavu golfa čempionāta pirmajam posmam starts tiks dots 17.maijā “Avotu” golfa laukumā pie Valmieras. Pļavu čempionāta sezonā paredzēti deviņi posmi no kuriem kopvērtējumā katram dalībniekam ieskaitīs sešus veiksmīgākos.

Pļavu čempionāts norisināsies kungu un dāmu ieskaitē sitienu spēles jeb stroke formātā. Par uzvaru posmā spēlētājs saņem 50 punktus, 47 punktus - par 2. vietu, 45 p. - par 3.vietu, 44 - par 4.vietu, 43, par 5.vietu utt. Lai padarītu čempionātu interesantāku, devītajā jeb finālposmā dalībnieki kopvērtējumā punktus saņems dubultā - 100 punkti par 1. vietu, 94 - par 2. vietu, 90 - par 3.vietu, 88 - par 4.vietu, 86, par 5.vietu utt..

Pagājušā gada pļavu golfa čempionāta kopvērtējumā uzvarēja Gundars Rauza un Gunita Siliņa.

Dalības maksa pļavu čempionāta posmos – 25 EUR (ieskaitot ēdināšanu), bērniem līdz 18 gadu vecumam - 10 EUR (ieskaitot ēdināšanu). Sacensību starts nemainīgs – plkst.10.00.

Pļavu golfa sezonas kalendārā vietu saglabājuši daudzi jau par ierastiem kļuvuši turnīri, kuros cīņas par uzvaru risināsies arī šovasar. Tāpat arī šogad pļavu golfa laukumos norisinās dažādi iknedēļas turnīri. Piemēram, “Siltajos” Gulbenes pusē katru trešdienu notiks Golfa maratons, turpat kaimiņos “Riekstiņos” ik svētdienu norisināsies Golfa turneja, savukārt “Odiņos” Tukuma pusē divreiz mēnesī nedēļas nogalēs norisināsies "Weekend racing" turnīrs, kam dažas sacensības jau aizvadītas. “Avotos” ik pēc divām nedēļām notiks golfa ceturtdienas, bet “Reiņa trasē” treniņturnīri notiks katru ceturtdienu. Par šiem lokālajiem turnīriem papildus informācija būs pieejama laukumu mājaslapās.

Informāciju sagatavoja
Kristaps Matisons

Pēdējās izmaiņas , 23.04.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē