Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Priecīgi golfā

Golfam kā radītajā pavasara plaukumā arī Lieldienas nav izņēmums, kas dedzīgākos spēles cienītājus varētu atturēt no došanās laukumā. Četrās ieskaites grupās svētdien "Viesturos" noskaidroja "Venden" kausa ieguvējus, taču lielisku dienu izbaudīja visi dalībnieki.

Kungiem spēcīgāko handikapu grupā konkurence turnīra galvgalī bija itin spraiga - Edmunds Jansons uzvaru nodrošināja ar 72 neto sitieniem, par diviem neto sitieniem apsteidzot Andri Rodzi, bet trešais bija vēl par vienu sitienu vairāk iekrājušais Kārlis Cinītis.

Visvairāk dalībnieku pulcēja otra HCP grupa kungiem un apvienotā U-21 jauniešu ieskaite. Jau iepriekš prognozējami dienas labāko rezultātu sitienu spēlē sasniedza U-21 grupā, kur Harijs Bariss uzvarēja ar 73 sitienu un 70 neto rezultātu. Pirmajā trijniekā iekļuva arī Pauls Nesaule un Indra Eniņa. Savukārt kungiem otrajā HCP grupā labākais bija Vadims Šmaļs ar 36 stableford punktiem.

Šaurākā, bet tādēļ nebūt ne necilākā konkurencē spēlēja dāmas, kam iekļūšana godalgotajās vietās arī nebija garantēta. Uzvarēja Elita Perta ar 34 stableford punktiem un par divu punktu tiesu apsteidza Daigu Puisīti, bet pirmo trijnieku noslēdza Aiga Nesaule.

Sagaidāms, ka pēc nedēļas "Viesturos" būs daudz vairāk spēlētāju uz oficiālo sezonas atklāšanas turnīru, un arī sacensību atbalstītāju loks būs sarindojies gana plašs. Taču par to jau drīzumā, kad sekos plašāka informācija par pēclieldienu turnīriem.

Pēdējās izmaiņas , 20.04.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē