Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Spožās bērdiju dienas Floridā

Divās nedēļās otro uzvaru "SunCoast Ladies Series" turnīrā trešdien Floridā izcīnīja Krista Puisīte, turklāt trijās sacensību dienās žilbinot ar vairākām fantastiskām bērdiju sērijām. Trīs kārtu summā Kristas rezultāts bija -5 zem PAR, savukārt Laura Jansone ar +8 virs PAR dalīja 6.vietu.

Sākusi turnīru "Rio Pinar Country Club" laukumā ar PAR atbilstošu 72 sitienu rezultātu, Krista sausāko bērdiju pulveri bija pietaupījusi turpinājumam. Otrajā raundā viņa pirmo deviņnieku izspēlēja ar -5, turklāt četrus bērdijus savirknējot vienu pēc otra, bet dienas beigās 18 bedrītēs saglabāja -3 zem PAR. Arī turnīra noslēguma dienā pirmais deviņnieks tika izspēlēts ar -5, un tikai pēdējās divas bedrītes Teksasas raķeti nedaudz piezemēja uz -2 zem PAR.

Summā Krista tuvāko konkurenti ķīnieti Yueer Cindy Feng apsteidza par trim sitieniem. Ar 13 bērdijiem Krista bija absolūtā sacensību līdere, kā arī viņas četru bērdiju sērija turnīrā kļuva par unikālu sasniegumu. Lai gan Kristai neizdevās vidēji zem PAR izspēlēt otro bedrīšu deviņnieku, turnīrā tas nebija pa spēkam nevienai spēlētājai.

Kopš pārejas profesionāļos Krista aprīlī izpēlētajos trijos turnīros izcīnījusi divas uzvaras un ieguvusi vienu trešo vietu, summā deviņos raundos sasniedzot -10 zem PAR. Profesionālās karjeras starts Kristai izdevies absolūti pārliecinošs, un rosina gaidīt ne mazāk izcilu turpinājumu.

Savukārt Laurai cerības uz augstāku vietu sabojāja sacensību otrā diena. Pēc pirmā raunda Laura ar -1 zem PAR bija 2.vietā aiz Feng, taču nākamās dienas 80 sitieni un trīs divkāršie bugiji ainu vērsa ne tik priecīgu. Savukārt pēdējais raunds jau atkal bija cerīgāks ar +1 virs PAR un diviem bērdijiem 48 dalībnieču turnīra izskaņā.

"SunCoast Ladies Series" turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 17.04.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē