Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Komandas gara pieradināšana

Pēc ziemas režīma spēlētājiem iejūtoties arvien raitākā golfa dzīvē, sestdien kuplā skaitā golferi bija pulcējušies "Ozo Golf Club", kur gaidīja "Glenfiddich Chapman" kausa izcīņa itin izaicinošā formātā. Komandā pāriniekiem pēc tee praktiski spēlējot vienam otra sisto bumbiņu, laba savstarpējā sapratne bija ne mazāk svarīga par prasmēm.

Ar uzdevumu vislabāk tika galā Are Knoph un Natalia Gavrilova, kuriem uzvaru nodrošināja 67 neto sitieni un viena neto punkta pārsvars pār Aiju Veisu un Ingemāru Jansoni. Ar 68 neto sitieniem finišēja arī Roualds Zeseris un Jānis Spalviņš, kuri ieņēma 3.vietu. Visi laureāti saņēma gan kausus, gan sponsoru balvas, kuru senums mērāms krietnā daļā no pašu laureātu dzīves.

Labākais bruto rezultāts - 73 sitieni - bija Danielam Henilanam un Harijam Barisam, taču viņiem bija arī vispieticīgākais handikaps, kas kopumā liedza tikt augstāk par 5.vietu ar neto 70 sitieniem. Turnīrā spēlēja teju 100 golferu, un rīkotāji atzīst, ka spēlētāju kļūst vairāk, jo līdzšinējiem pievienojas jauni spēlētāji.

Turnīra dalībnieki varēja iepazīt gan "Ozo Golf Club" restorāna jauno operatoru prasmes, gan treneri Justin Griffiths, kurš jau izpelnījies lielu atzinību, kas izpaužas gan jauno golferu lielākā aizrautībā, gan jau labu laiku uz priekšu aizpildītā trenera darba grafikā. "Ozo Golf Club" ir ļoti apmierināti ar Griffiths teicamajām apmācības prasmēm un izcilo metodiku, ko ietekmējusi gan pieredze ģimenē vairāku paaudžu garumā, gan sadarbība ar R&A.

Pēc nedēļas golferus "Ozo" gaidīs uz "Garmin Open".

Pēdējās izmaiņas , 12.04.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē